reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Dzień dobry mamusie[emoji8]Jak tam z rana? Ja już na nogach , wyprawiłam towarzystwo do żłobka i pracy . Zaraz zrobię sobie śniadanko i biorę się za obiad i porządki .
Właśnie zleciał mi pierwszy tydzień zwolnienia i nie powiem, wreszcie mam chwilę by odpocząć .
Gratuluję wszystkim pozytywnych wizyt i trzymam za kolejne. Myślę,że teraz to wszystkie czekamy na połówkowe [emoji5]Ja będę mieć w grudniu i tym razem liczę ,że maluch będzie bardziej współpracujący

Ehh ale Wam zazdroszcze tego 'wolnego". Niby w domu trzeba porobic ale właśnie ten czas na to pptrzebny jest u mnie jak złoto, poprostu ciągle go brakuje. Za mycie okien to biorę sie od ho hoo. Juz myślę ze przed świętami je umyje chyba bo zanim będzie na to czas to mnie Mikołaj właśnie zastanie:p

Maliina- bardzo mozliwe, że tak :) a w którym miejscu to czujesz i ktory masz tydzien?

Ja jestem w 16 tygodniu i czuję już często [emoji173]️ praktycznie po każdym posiłku tak po Ok 10 minutach [emoji4]
Czekam teraz z niecierpliwością na poznanie płci, ale może mi to przyjdzie poznać dopiero 6.11

Maliina- bardzo mozliwe, że tak :) a w którym miejscu to czujesz i ktory masz tydzien?

Ja jestem w 16 tygodniu i czuję już często [emoji173]️ praktycznie po każdym posiłku tak po Ok 10 minutach [emoji4]
Czekam teraz z niecierpliwością na poznanie płci, ale może mi to przyjdzie poznać dopiero 6.11
czuje to niziutko w okolicy linii majtek. dzis mam 14+5.
ja mam nadzieje ze synek juz zostanie synkiem. chcialam bardzo druga coreczke ale jak uslyszalam syn to sie zakochalam. to nowe wyzwanie i doswiadczenie.

reklama
No to możliwe, że to ruchy :) tym bardziej, że to już druga ciąża u Ciebie tak? Ja właśnie teraz- w drugiej poczułam jakoś w 13 tygodniu, choć na 100% nie jestem pewna czy to były ruchy, ale tak mi się wydawało. Teraz to już mam pewność. Córa się bardzo cieszy jak jej mówię, że dzidzia się rusza, ale jeszcze bardzo czeka, aż ona to poczuje :)

Do góry