Biegi93
Fanka BB :)
No moja córa jeśli dobrze pójdzie to jeszcze będzie miała praprababcieJa to jeszcze prawie wszystkich pradziadków poznałam i pamiętam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No moja córa jeśli dobrze pójdzie to jeszcze będzie miała praprababcieJa to jeszcze prawie wszystkich pradziadków poznałam i pamiętam![]()
Nie denerwuj sie to juz zarazWrr... nie wiem co mi jest. niby się nie stresuje, a serce wali jak szalone... w toalecie byłam juz 3 razy... 0.o ehh ide sie pomalowac, podmyc czas mi zleci...
Tak to prywatna przychodnia.A nie jest to prywatna praktyka lekarska?
Link do: To już pewne: 12 listopada wolny od pracy, ale nie dla wszystkich
Pierwsza lepsza strona.
Taka właśnie była moja BabciaJa tez zazdroszcze ale ogólnie posiadania babć czy dziadkówmoja umarła jak miałam 2 latka, z druga prawie zero kontaktow, inna religia i to było dla niej najważniejsze, teraz juz jak roslinka jest, a dziadków wogole nie poznalam... Wiec zawsze marzylam o takiej więzi jak niektórzy mają ze swoją babcią czy dziadkiem, te wszystkie piękne chwile kiedy opowiadają historie z młodości, albo robią babcine przysmaki.
Zostały Ci piękne wspomnienia i nie pozostaje nic innego jak babcię naśladować.Tak właśnie byłam moja Babciamieszkała z nami i była przecudowną kobietą. Była mi bliższa niż mama. Byłam Jej oczkiem w głowie ( jak to mówiła moja siostra byłam „świętą krową”
). Zawsze robiła przepyszne obiadki, nawet na studia robiła mi najwspanialsze kanapki... a jak wracałem późną nocą z wykładów czekała z gorącym kakao... Zawsze służyła dobrą radą? Jak zaszłam w ciążę to była najszczęśliwsza na całym świecie. Moja Córcia stała się całym światem dla Babci
Zmarła 7 lat temu po bardzo ciężkiej walce z chorobą i była pochowana z naszą 2 córeczką
Bardzo przeżyłam Jej odejście... ale mam tyle CUDownych wspomnień .... tyle przeżyłyśmy wspaniałych chwil.... oj...aż się popłakałam .... Bardzo mi Jej brakuje
![]()
Martynka jesteś już po? Jak u was?Wrr... nie wiem co mi jest. niby się nie stresuje, a serce wali jak szalone... w toalecie byłam juz 3 razy... 0.o ehh ide sie pomalowac, podmyc czas mi zleci...
TAK! Jestem szcześliwa, czuję często i bardzo wyraźnie. Miałam wrażenie od początku tygodnia, że coś mnie czasami szturchnęło, ale było to sporadyczne. A wczoraj wieczorem i w nocy mój skrabuś się chyba dobrze bawiłA widzisz doczekałaś się [emoji3]
16t5d ciąża trzecia.Super! A który to tydzien u Ciebie?
To samo myślę o swojejMam nadzieje, ze mojej dziewczynce nic nie wyroslo![]()