reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
a ja idę na wizytę w stylu - co robimy z ciśnieniem - do prowadzącego, ale tak zupełnie, zupełnie przez przypadek natrafiłam wczoraj wieczór na termin ginekologa w medicoverze i właśnie wracam z USG i lecę do mojego gina. opiszę w wątku wizyt :)

Ostatnia edycja:
Wrr... nie wiem co mi jest. niby się nie stresuje, a serce wali jak szalone... w toalecie byłam juz 3 razy... 0.o ehh ide sie pomalowac, podmyc czas mi zleci...

Wrr... nie wiem co mi jest. niby się nie stresuje, a serce wali jak szalone... w toalecie byłam juz 3 razy... 0.o ehh ide sie pomalowac, podmyc czas mi zleci...
Nie denerwuj sie to juz zaraz:) powodzenia
Ja dzisiaj wykończona, nawet wejście po schodach jest wyczynem a jeszcze do pracy muszę lecieć. Cos mi do domu M przytargal bo od 3 dni narzeka no i mnie tez zlapało. Głowa pęka, uszy, gardło, cala szyja boli. Mnie to zawsze na weekend rozkłada:p

Ja tez zazdroszcze ale ogólnie posiadania babć czy dziadków:) moja umarła jak miałam 2 latka, z druga prawie zero kontaktow, inna religia i to było dla niej najważniejsze, teraz juz jak roslinka jest, a dziadków wogole nie poznalam... Wiec zawsze marzylam o takiej więzi jak niektórzy mają ze swoją babcią czy dziadkiem, te wszystkie piękne chwile kiedy opowiadają historie z młodości, albo robią babcine przysmaki.
Taka właśnie była moja Babcia :blink: mieszkała z nami i była przecudowną kobietą. Była mi bliższa niż mama. Byłam Jej oczkiem w głowie ( jak to mówiła moja siostra byłam „świętą krową”:-D). Zawsze robiła przepyszne obiadki, nawet na studia robiła mi najwspanialsze kanapki... a jak wracałam późną nocą z wykładów czekała z gorącym kakao... Zawsze służyła dobrą radą.Jak zaszłam w ciążę to była najszczęśliwsza na całym świecie. Moja Córcia stała się całym światem dla Babci:-) :) Zmarła 7 lat temu po bardzo ciężkiej walce z chorobą i była pochowana z naszą 2 córeczką :(:( Bardzo przeżyłam Jej odejście... ale mam tyle CUDownych wspomnień .... tyle przeżyłyśmy wspaniałych chwil.... oj...aż się popłakałam .... Bardzo mi Jej brakuje :(

Ostatnia edycja:
Tak właśnie byłam moja Babcia :blink: mieszkała z nami i była przecudowną kobietą. Była mi bliższa niż mama. Byłam Jej oczkiem w głowie ( jak to mówiła moja siostra byłam „świętą krową”:-D). Zawsze robiła przepyszne obiadki, nawet na studia robiła mi najwspanialsze kanapki... a jak wracałem późną nocą z wykładów czekała z gorącym kakao... Zawsze służyła dobrą radą? Jak zaszłam w ciążę to była najszczęśliwsza na całym świecie. Moja Córcia stała się całym światem dla Babci:-) :) Zmarła 7 lat temu po bardzo ciężkiej walce z chorobą i była pochowana z naszą 2 córeczką :(:( Bardzo przeżyłam Jej odejście... ale mam tyle CUDownych wspomnień .... tyle przeżyłyśmy wspaniałych chwil.... oj...aż się popłakałam .... Bardzo mi Jej brakuje :(
Zostały Ci piękne wspomnienia i nie pozostaje nic innego jak babcię naśladować.
Ja za swoją też tęsknię. Z drugą już nie mam takiego kontaktu chociaż teraz nadrabiamy. Bardzo bliski jest mi teraz mój dziadzius. Mój syn ma dwie babcie i jednego dziadka oraz prababcie i pradziadka. Postaram się żeby miał z nimi jak najlepszy kontakt.

reklama
A widzisz doczekałaś się [emoji3]
TAK! Jestem szcześliwa, czuję często i bardzo wyraźnie. Miałam wrażenie od początku tygodnia, że coś mnie czasami szturchnęło, ale było to sporadyczne. A wczoraj wieczorem i w nocy mój skrabuś się chyba dobrze bawił :-D.
Super! A który to tydzien u Ciebie?
16t5d ciąża trzecia.
Mam nadzieje, ze mojej dziewczynce nic nie wyroslo :D
To samo myślę o swojej :cool2:. Ale tak naprawdę mi wszystko jedno :). Raz wolę córkę, raz syna.

Do góry