Biegi93
Fanka BB :)
No moja córa jeśli dobrze pójdzie to jeszcze będzie miała praprababcieJa to jeszcze prawie wszystkich pradziadków poznałam i pamiętam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No moja córa jeśli dobrze pójdzie to jeszcze będzie miała praprababcieJa to jeszcze prawie wszystkich pradziadków poznałam i pamiętam
Nie denerwuj sie to juz zaraz powodzeniaWrr... nie wiem co mi jest. niby się nie stresuje, a serce wali jak szalone... w toalecie byłam juz 3 razy... 0.o ehh ide sie pomalowac, podmyc czas mi zleci...
Tak to prywatna przychodnia.A nie jest to prywatna praktyka lekarska?
Link do: To już pewne: 12 listopada wolny od pracy, ale nie dla wszystkich
Pierwsza lepsza strona.
Taka właśnie była moja Babcia mieszkała z nami i była przecudowną kobietą. Była mi bliższa niż mama. Byłam Jej oczkiem w głowie ( jak to mówiła moja siostra byłam „świętą krową”). Zawsze robiła przepyszne obiadki, nawet na studia robiła mi najwspanialsze kanapki... a jak wracałam późną nocą z wykładów czekała z gorącym kakao... Zawsze służyła dobrą radą.Jak zaszłam w ciążę to była najszczęśliwsza na całym świecie. Moja Córcia stała się całym światem dla Babci Zmarła 7 lat temu po bardzo ciężkiej walce z chorobą i była pochowana z naszą 2 córeczką Bardzo przeżyłam Jej odejście... ale mam tyle CUDownych wspomnień .... tyle przeżyłyśmy wspaniałych chwil.... oj...aż się popłakałam .... Bardzo mi Jej brakujeJa tez zazdroszcze ale ogólnie posiadania babć czy dziadków moja umarła jak miałam 2 latka, z druga prawie zero kontaktow, inna religia i to było dla niej najważniejsze, teraz juz jak roslinka jest, a dziadków wogole nie poznalam... Wiec zawsze marzylam o takiej więzi jak niektórzy mają ze swoją babcią czy dziadkiem, te wszystkie piękne chwile kiedy opowiadają historie z młodości, albo robią babcine przysmaki.
Zostały Ci piękne wspomnienia i nie pozostaje nic innego jak babcię naśladować.Tak właśnie byłam moja Babcia mieszkała z nami i była przecudowną kobietą. Była mi bliższa niż mama. Byłam Jej oczkiem w głowie ( jak to mówiła moja siostra byłam „świętą krową”). Zawsze robiła przepyszne obiadki, nawet na studia robiła mi najwspanialsze kanapki... a jak wracałem późną nocą z wykładów czekała z gorącym kakao... Zawsze służyła dobrą radą? Jak zaszłam w ciążę to była najszczęśliwsza na całym świecie. Moja Córcia stała się całym światem dla Babci Zmarła 7 lat temu po bardzo ciężkiej walce z chorobą i była pochowana z naszą 2 córeczką Bardzo przeżyłam Jej odejście... ale mam tyle CUDownych wspomnień .... tyle przeżyłyśmy wspaniałych chwil.... oj...aż się popłakałam .... Bardzo mi Jej brakuje
Martynka jesteś już po? Jak u was?Wrr... nie wiem co mi jest. niby się nie stresuje, a serce wali jak szalone... w toalecie byłam juz 3 razy... 0.o ehh ide sie pomalowac, podmyc czas mi zleci...
TAK! Jestem szcześliwa, czuję często i bardzo wyraźnie. Miałam wrażenie od początku tygodnia, że coś mnie czasami szturchnęło, ale było to sporadyczne. A wczoraj wieczorem i w nocy mój skrabuś się chyba dobrze bawił .A widzisz doczekałaś się [emoji3]
16t5d ciąża trzecia.Super! A który to tydzien u Ciebie?
To samo myślę o swojej . Ale tak naprawdę mi wszystko jedno . Raz wolę córkę, raz syna.Mam nadzieje, ze mojej dziewczynce nic nie wyroslo