reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

No to chyba dziś dzień pierwszych ruchów. U nas 18 tydzień zacznie się jutro i nie spodziewałam się jeszcze, tym bardziej, że łożysko mam z przodu. Koło południa wstawiłam wodę na herbatę i miałam iść zalewać, bo czajnik pyknął i odstawiłam go z wrażenia :-). Na dole brzucha po lewej stronie poczułam takie bąbelki delikatne, subtelne ale dało się je odczytać były takie inne niż jak zawsze przelewa mi się w brzuchu, a mam do tego ogromne skłonności. Mam nadzieję, że to było to i nie pomyliłam z niczym innym.
Kochana jutro to Ty będziesz mieć juz skończonych 18 tygodni:) tak wynika z suwaczka przynajmniej
Napewno maleństwo sie odezwie po raz kolejny wkrótce:)

reklama
Zazdroszczę takich babć :D moje są zbyt schorowane, potrzebują dobrej chwili żeby przypomnieć sobie kim jestem i jak mam na imię. Jedna prawie nie widzi i nie słyszy więc trzeba się drzec żeby się dogadać... Za to od Mojego strony babcie młode jeżdżą za granicę na wakacje :D jedna potrafi czasami dowalic tekstem i zalezc za skórę :p
Moja to taka do tańca i różańca. Jeszcze się piwka z nami napije ;)

Ja już po wizycie dokładnie opiszę wszystko w odpiewiednim miejscu, dziewczynka nadal u nas, szok bo byłam pewna że na prenatalnych pomyłka była i będzie drugi chłopiec. Musiałam dzisiaj kupić coś rozowego [emoji14]
IMG_20181025_123802.jpg

Załączniki

• IMG_20181025_123802.jpg
    IMG_20181025_123802.jpg
    58,1 KB · Wyświetleń: 271
Moja to taka do tańca i różańca. Jeszcze się piwka z nami napije ;)
Ja tez zazdroszcze ale ogólnie posiadania babć czy dziadków:) moja umarła jak miałam 2 latka, z druga prawie zero kontaktow, inna religia i to było dla niej najważniejsze, teraz juz jak roslinka jest, a dziadków wogole nie poznalam... Wiec zawsze marzylam o takiej więzi jak niektórzy mają ze swoją babcią czy dziadkiem, te wszystkie piękne chwile kiedy opowiadają historie z młodości, albo robią babcine przysmaki.

Moja prababcia to jeszcze do kosciola w podskokach biegnie, kieliszeczek dla zdrowotnosci tez nie pogardzi :D a babcie to po gorach smigaja, chyba maja lepsza kondycje niz ja :x :D ale to sa plusy tego, ze szybko ma sie dzieci. Od strony meza rodzice sa w wieku moich dziadkow, a reszta nie zyje niestety.

reklama
Ja tez zazdroszcze ale ogólnie posiadania babć czy dziadków:) moja umarła jak miałam 2 latka, z druga prawie zero kontaktow, inna religia i to było dla niej najważniejsze, teraz juz jak roslinka jest, a dziadków wogole nie poznalam... Wiec zawsze marzylam o takiej więzi jak niektórzy mają ze swoją babcią czy dziadkiem, te wszystkie piękne chwile kiedy opowiadają historie z młodości, albo robią babcine przysmaki.
Ja to jeszcze prawie wszystkich pradziadków poznałam i pamiętam ;)

Do góry