reklama
Ewunia1981
Fanka BB :)
Ja biorę Acard codziennie rano z wszystkimi innymi witaminami (1 tabletka na dobę).Kiedyś acard był uznawany za szkodliwy, ale zrobili badania i jednak jest wskazany w ciąży. A powiedz mi-bierzesz go rano czy wieczorem? Mnie jest łatwiej rano, ale wyczytałam ze jednak wieczorem się powinno brać....
Natalia91
A widzisz doczekałaś się [emoji3]KOPIE!!!! KOPIE MÓJ SKARBUŚ . Siedzę i płaczę ze wzruszenia!
Ewunia1981
Moja siostra pracuje jako rejestratorka medyczna w przychodni i dzisiaj się dowiedziała, że 12.11 jest wolny. Podobno Sejm ustalił taką ustawę.Z tego co wiem 12 listopad to wolne tylko dla urzędów (urzad miasta, urząd skarbowy, sądy itp.). Lekarze, szpitale, przychodnie, sklepy wszystko ma być otwarte jak w normalny dzień.
Natalia91
Dzień dobry również trzymam kciuki za wizyty moja w poniedziałek już się nie mogę doczekać [emoji16] pogoda taka że nosa z domu nie wystawiam ala jutro rano pasuje mi podjechać po wyniki ostatnich badań brrr.
Ale PODOBNO na 1 listopada ma być 17 stopni i tego się trzymam [emoji28]
Gratuluję kolejnych synusiów[emoji7]
Ale PODOBNO na 1 listopada ma być 17 stopni i tego się trzymam [emoji28]
Gratuluję kolejnych synusiów[emoji7]
KOPIE!!!! KOPIE MÓJ SKARBUŚ . Siedzę i płaczę ze wzruszenia!
Super! A który to tydzien u Ciebie?
Super. U mnie 18t i nie wiem czy to co czuje to dziecko. Leciutkie, do kopania to u mnie chyba daleko. No i lekarz mnie sprowadzil na ziemie, ze za szybko :/ jednak wydaje mi sie, ze czasem czuje lekkie obijanieKOPIE!!!! KOPIE MÓJ SKARBUŚ . Siedzę i płaczę ze wzruszenia!
reklama
Blondie
No to nie będą jeszcze jakies mega kopniaki, to bardziej takie falowanie i motylki w brzuchu. Ja w 1 ciąży czulam okolo 16 tygodnia, a teraz wydaje mi sie, ze wczesniej. Wczoraj lrzed snemjuz konkretniej tam sobie falował, co chwile pukałoSuper. U mnie 18t i nie wiem czy to co czuje to dziecko. Leciutkie, do kopania to u mnie chyba daleko. No i lekarz mnie sprowadzil na ziemie, ze za szybko :/ jednak wydaje mi sie, ze czasem czuje lekkie obijanie