reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
święto 100 rocznicy odzyskania niepodległości jest jedno na sto lat. bez przesady. :)
bardzo dobrze że chcą to uczcić.
tak jak dziewczyny pisały lekarz nie przepada :)
cieszmy się, bo to nasze święto narodowe a że sporo osób dostało wolne, to według mnie podkreśliło wagę tego święta.
ale nie zaczynajmy lepiej politycznych zagrywek na forum bo wiadomo jak się to kończy :D

święto 100 rocznicy odzyskania niepodległości jest jedno na sto lat. bez przesady. :)
cieszmy się, bo to nasze święto narodowe a że sporo osób dostało wolne, to według mnie podkreśliło wagę tego święta.
ale nie zaczynajmy lepiej politycznych zagrywek na forum bo wiadomo jak się to kończy :D
Polityka i Kościół to jie trmaty do dyskusji :D haha, zawsze wybuchnie gownoburza :D

No widzisz, tylko ze ten lekarz, który będzie mnie przyjmował (a nie jest to szpital tylko przychodnia, wiec normalnie w niedziele i święta nie pracują) nie będzie miał wolnego. Ale jego dzieci w szkole już tak. Może gdyby ogłosili to pół roku temu, moznaby to wszystko poukładać. A tak to niestety cześć kraju będzie korzystać, a cześć będzie pokrzywdzona.
Tez nie zamierzam się kłócić ;) zdanie o obecnym rządzie mam dość spolaryzowane. Chodzi mi tylko o to, ze takie decyzje na duża skale to jednak trzeba robić z głowa...

Ja dziś też chore sny... :s na 16.45 wizyta więc chyba jestem dziś ostatnia. Ale przynajmniej mój będzie ze mną i zdarze na spokojnie zrobić paznokcie :) nie mogę się doczekać zeby zobaczyć Maleństwo <3

@sky_84 ja acard biorę wieczorem, w szpitalu podawali rano i nie mogłam się z nimi wyklocic żeby przesuneli dawkę wg wskazań mojego lekarza. Rano dostaje zastrzyk na rozrzedzenie krwi więc nie chce podwajac mocy dodając jeszcze acard, dlatego biorę go wieczorem.

Polityka i Kościół to jie trmaty do dyskusji :D haha, zawsze wybuchnie gownoburza :D

haha otóż to :)
nie ma sensu się wydawać w tematykę kler i polityka, bo nigdy że sobą się wszyscy nie zgodzą i lepiej unikać.

@Flo86 no tak, z tym wyprzedzeniem masz rację. napewno byłoby to sprawniejsze. ale mimo wszystko fajnie że choć te dzieci ze szkół i część ludzi ma wolne, bo tak jak mówię według mnie (mnie, nie koniecznie Was :D) podkreśla to rangę tego jakie ważne święto jest przed nami, zwłaszcza że co roku nie robi się wolnego, tylko zrobili to raz na 100 lat :)

reklama
Do góry