reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
święto 100 rocznicy odzyskania niepodległości jest jedno na sto lat. bez przesady. :)
bardzo dobrze że chcą to uczcić.
tak jak dziewczyny pisały lekarz nie przepada :)
cieszmy się, bo to nasze święto narodowe a że sporo osób dostało wolne, to według mnie podkreśliło wagę tego święta.
ale nie zaczynajmy lepiej politycznych zagrywek na forum bo wiadomo jak się to kończy :D

święto 100 rocznicy odzyskania niepodległości jest jedno na sto lat. bez przesady. :)
cieszmy się, bo to nasze święto narodowe a że sporo osób dostało wolne, to według mnie podkreśliło wagę tego święta.
ale nie zaczynajmy lepiej politycznych zagrywek na forum bo wiadomo jak się to kończy :D
Polityka i Kościół to jie trmaty do dyskusji :D haha, zawsze wybuchnie gownoburza :D

No widzisz, tylko ze ten lekarz, który będzie mnie przyjmował (a nie jest to szpital tylko przychodnia, wiec normalnie w niedziele i święta nie pracują) nie będzie miał wolnego. Ale jego dzieci w szkole już tak. Może gdyby ogłosili to pół roku temu, moznaby to wszystko poukładać. A tak to niestety cześć kraju będzie korzystać, a cześć będzie pokrzywdzona.
Tez nie zamierzam się kłócić ;) zdanie o obecnym rządzie mam dość spolaryzowane. Chodzi mi tylko o to, ze takie decyzje na duża skale to jednak trzeba robić z głowa...

Ja dziś też chore sny... :s na 16.45 wizyta więc chyba jestem dziś ostatnia. Ale przynajmniej mój będzie ze mną i zdarze na spokojnie zrobić paznokcie :) nie mogę się doczekać zeby zobaczyć Maleństwo <3

@sky_84 ja acard biorę wieczorem, w szpitalu podawali rano i nie mogłam się z nimi wyklocic żeby przesuneli dawkę wg wskazań mojego lekarza. Rano dostaje zastrzyk na rozrzedzenie krwi więc nie chce podwajac mocy dodając jeszcze acard, dlatego biorę go wieczorem.

Polityka i Kościół to jie trmaty do dyskusji :D haha, zawsze wybuchnie gownoburza :D

haha otóż to :)
nie ma sensu się wydawać w tematykę kler i polityka, bo nigdy że sobą się wszyscy nie zgodzą i lepiej unikać.

@Flo86 no tak, z tym wyprzedzeniem masz rację. napewno byłoby to sprawniejsze. ale mimo wszystko fajnie że choć te dzieci ze szkół i część ludzi ma wolne, bo tak jak mówię według mnie (mnie, nie koniecznie Was :D) podkreśla to rangę tego jakie ważne święto jest przed nami, zwłaszcza że co roku nie robi się wolnego, tylko zrobili to raz na 100 lat :)

reklama
Do góry