mamablondi
Fanka BB :)
A ja od kilku dni totalny brak mocy i zasypiam razem z córką. Kładę ja na noc okolo 21 i odcina mnie...
Trzymam kciuki za wizyty
Trzymam kciuki za wizyty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia, trzymam kciuki!Witam się z rana, obudzona przed 5, bo mąż się przebudził, a poszła spać o 1. czuję się iście rewelacyjnie a chciałam dziś pospać jak najdłużej żeby nie mieć czasu na stres przed wizytą.
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, ja idę o 15 miłego dnia
Polecam pierwszy rok zycia dziecka oraz bardziej pod katem karmienia piersia blog HafijaDzień dobry
Jak tylko zaszłam w ciążę kupiłam dwie książki o tej tematyce przerobiłam już 9 miesięcy i teraz bym chciała poczytać o opiece i rozwoju niemowląt od 1 dnia życia czy któraś może zna fajne książki do których warto zajrzec?;p
Niestety nie będę chodzić do szkoły rodzenia i w ramach tego douczam się sama
Dzień dobry
Jak tylko zaszłam w ciążę kupiłam dwie książki o tej tematyce przerobiłam już 9 miesięcy i teraz bym chciała poczytać o opiece i rozwoju niemowląt od 1 dnia życia czy któraś może zna fajne książki do których warto zajrzec?;p
Ja pierwszą książkę o ciąży kupiłam jeszcze rok temu jak pojawiła się myśl o dzidziusiu i wszystkie plany a teraz kupuję kolejne już dzidziusioweDzień dobry