N
Natuś_ka
Gość
Jak najbardziej mogą to być ruchy. Ja poczulam około 13 tygodnia przez kilka dni dzień w dzień, później cisza, w 16t cos znowu ruszyło, a teraz kiedy zaczynam 17 jak maleństwo sie postara to czuje jednorazowe porzadniejsze szturchniecie, niestety jak tylko przyloze reke to cisza ale coraz częściej sie to pojawia wiec jestem raczej spokojna. @Olciakkk pytalas o objawy, ja nie mam rzadnych, jem normalnie, spie normalnie, pracuje normalnie, jedyne co mi doskwiera to rwa kulszowa właśnie w czasie pracy. Gdyby nie to ze zaczynam czuć ruchy wyraźniej i juz dosyć spory brzuch jak na ten czas to zapominalabym ze wogole jestem wciazy. Nie stresuj sie, mialas ciężki okres właśnie w tych miesiącach wiec zrozumiałe ze musisz to na swój sposób przeżyć, ale to cierpienie zostalo Ci wynagrodzone właśnie w postaci nowego życia które nosisz pod sercemMam pytanie a czy jak czuje takie hmm świergotanie, jakby coś ala lekkie drżenie mięśni i to lekko laskocze i czuć to tylko po jednej stronie lewej na wysokości talerza biodrowego, i to trwa około 1-2 sekundy czasem 1 raz czasem 3 razy pod rzad i nie wiecej oraz najczęściej rano lub po mega sytym obiedzie. To ruchy dziecka czy sobie wmawiam i za szybko cudu oczekuje