reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty!

Ja miałam dzisiaj zwykłą. Spojrzał na wyniki i że nie są złe. Mam tylko jakiś cytrynian zbadać, to jest dokładniejsze badanie tych płytek. Ale z nimi i tak się nic nie robi. Poniżej 50 do hematologa. I jedyne co, to zzo mi nie będą mogli dać, ale i tak nie chcę. Ogóle wyniki nie zrobiły na nim wrażenia, nawet nic nie mówił, abym żelazo brała. A ja 2 dni żyłam w stresie. Ale ja głupia.

Na ból głowy to świeże powietrze i sen. W sumie nic innego nie znam.
Mujer czyli będziesz żyła! ;) bardzo się cieszę. Ten Internet potrafi namieszać namieszać głowie.

reklama
Witam wszystkie Mamusie ☺☺ Ogromne gratulacje za udane wizyty Cały czas Was czytam -codziennie. Ja jutro mam wizytę prenatalne na 10 30 i zaczynam odczuwać stres. Będzie to 13 t2d trochę późno ale lekarz sam wyznaczył mi ta data wiedząc kiedy była ostatnia miesiączka. Ja wogole cały czas to wkrecam sobie ze coś jest nie tak ale to tylko z tego wzlegu ze moja przyjaciółka poronila całkiem niedawno. Wiem ze przecież nie każdemu się to przytrafia ale jednak cały czas mam to z tyłu głowy Mam nadzieję ze i u mnie będzie wszystko w porządku a dzidzia pokaże się w pełni energii w swoim tymczasowym domku. Buziaczki

Witam wszystkie Mamusie ☺☺ Ogromne gratulacje za udane wizyty Cały czas Was czytam -codziennie. Ja jutro mam wizytę prenatalne na 10 30 i zaczynam odczuwać stres. Będzie to 13 t2d trochę późno ale lekarz sam wyznaczył mi ta data wiedząc kiedy była ostatnia miesiączka. Ja wogole cały czas to wkrecam sobie ze coś jest nie tak ale to tylko z tego wzlegu ze moja przyjaciółka poronila całkiem niedawno. Wiem ze przecież nie każdemu się to przytrafia ale jednak cały czas mam to z tyłu głowy Mam nadzieję ze i u mnie będzie wszystko w porządku a dzidzia pokaże się w pełni energii w swoim tymczasowym domku. Buziaczki

hej kochana ;)
pierwsza ciąża? skąd jesteś?
tutaj każda ma jakąś historie na koncie, niestety podczas ciąży zdarzają się różne rzeczy. ale napewno będzie wszystko dobrze jutro :)!

Ja też zmykam zaraz na świeże powietrze korzystać i troszkę oczy nacieszyć widokami, mam dziś do odebrania po 17 wyniki z pappy i nie chcę już siebie i Ptysia karmić złymi myślami, nie mam wpływu co tam za statystyki mi powyliczali.
Udanych wizyt Dziewczynki i czekam na wieści :)
Usg jest dobre, więc się nie stresuj! Trzymam kciuki! :)

Witamy:) tez miałam prenatalne w 13t1d a wyszło 13t6 dni więc na ostatni gwizdek:p ale nie przejmuj sie wszystko da sie pomierzyc itd, u nas było trudno troszke ale lekarz stwierdził ze poprostu w 12t są bobaski jak dzieci a w 13 juz jak nastolatki, zbuntowane:D
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze, jest ich tyle ze trudno wyliczyć:p

Dziękuję i ślę dobre wibracje spacerowe :-)

Załączniki

• IMG_20181010_122831000.jpg
    IMG_20181010_122831000.jpg
    274,7 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_20181009_113605914.jpg
    IMG_20181009_113605914.jpg
    413,6 KB · Wyświetleń: 60
  • IMG_20181009_113440332.jpg
    IMG_20181009_113440332.jpg
    407,2 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_20181009_113506517.jpg
    IMG_20181009_113506517.jpg
    685,9 KB · Wyświetleń: 58
Nie patrz na przyjaciółkę, bo to nie jest zaraźliwe ;) Będzie na pewno dobrze. Ja chyba należę do szczęściar, bo nigdy żadnych problemów nie było i zawsze wierzę, że będzie dobrze.

@liczba gdzie się podziewasz?

reklama
Do góry