reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Nie chcę żeby zabrzmiało to zbyt egoistycznie że teraz akurat pisze o tym. Ale czy TC 12 czy 13 to już mniejsze ryzyko? Bo czytałam gdzieś że ten 10 tc jest takim przełomowym że jak cos jest nie tak to organizm sam odrzuca.
Ja jestem steaszna pesymistka i panikarą :( może dlatego że tak długo czekałam na tego dzidziusia.
Ja dziś wizyta u Endo. Tsh skacze jak chce.
Miłego dnia

hmm. ja słyszałam że jak zobaczysz bicie serduszka to spada ryzyko, potem z każdym kolejnym tygodniem, a z końcem 12 tygodnia ryzyko spada już do 1-2%

reklama
Dzień dobry dziewczyny [emoji3] u nas też pięknie więc korzystamy sobie dlatego trochę mnie mało.
Czekam na wieści z dzisiejszych wizyt [emoji1]

Co do liczby to swego czasu udzielała się na staraczkach ale nie wiem teraz

Tyyyle prenatalnych dziś a malo wieści:p ale rozumie, sama moje miałam w południe a pisalam dopiero wieczorem bo ten dzień to juz później do końca taki zakręcony i zabiegany:) ja dziś miałam wizytę ale tylko u położonego, posluchalismy dzidziusia przez chwile, dal kolejne skierowania i tyle:) chyba z 10 minut wszystko trwało ale powiedział ze skoro nic sie nie dzieje, wyniki ok to ta wizyta jest czystą formalnością, pod koniec miesiąca kolejna:)

Tyyyle prenatalnych dziś a malo wieści:p ale rozumie, sama moje miałam w południe a pisalam dopiero wieczorem bo ten dzień to juz później do końca taki zakręcony i zabiegany:) ja dziś miałam wizytę ale tylko u położonego, posluchalismy dzidziusia przez chwile, dal kolejne skierowania i tyle:) chyba z 10 minut wszystko trwało ale powiedział ze skoro nic sie nie dzieje, wyniki ok to ta wizyta jest czystą formalnością, pod koniec miesiąca kolejna:)
Dużo dziewczyn ma popołudniu. Któraś nawet po 20... więc jeszcze czas...

Dziewczyny, dostałam info o promocji w happymum, wiem ze te ubrania są dość drogie, ale maja naprawdę super jakość i ja w ich ciuchach już przed ciaza chodziłam, bo koleżanka je sprzedawała [emoji6]
IMG_5915.JPG

Załączniki

• IMG_5915.JPG
    IMG_5915.JPG
    123,2 KB · Wyświetleń: 320
Dziewczyny mają chyba wieczorem badania. Większość z nich.

reklama
Do góry