Ja w sumie tez nie mialam i nie mam objawow ciazy np mdlosci czy cos tak jak i przy 1 dziecku.Bylam na 1 wizycie dziecko mialo ok 5/6tygodni wszystko bylo z nim ok zalozyla karte ciazy .Wyslala mnie na wszystkie badania do szpitala zebym nie musiala duzo placic.W szpitalu zrobili badania usg bylo wszystko ok.To bylo 2 tyg temu wczoraj mialam sie stawic na wizyte kontrolna do ginekologa patrzyla najpierw przez brzuch nie mogla znalesc patrzyla dopochwowo rowniez nie mogla zznalesx.Rowniez termin mam na 5 maj.Nie wiem czemu ...nie wytrzymała albo była słaba albo coś u mnie nie tak i muszę dalej badania zrobić . Nic mi nie dali byłam na wizycie nie biło już serduszko i na razie czekam może się samo coś zacznie a jak nie to w poniedziałek na wywołanie . Nie byłam w szpitalu jeszcze ..Ja nic nie czułam , może brak większych objawów był zastanawiający ale jak widziałam serduszko to się trochę uspokoiłam różne są ciąże termin miałam na początek maja .
reklama
kasiula222
Fanka BB :)
To masz już jedno dziecko ? Może jeszcze będzie dobrze ... ?? Nie nakrecaj się ... Daj znać po wizycieJa w sumie tez nie mialam i nie mam objawow ciazy np mdlosci czy cos tak jak i przy 1 dziecku.Bylam na 1 wizycie dziecko mialo ok 5/6tygodni wszystko bylo z nim ok zalozyla karte ciazy .Wyslala mnie na wszystkie badania do szpitala zebym nie musiala duzo placic.W szpitalu zrobili badania usg bylo wszystko ok.To bylo 2 tyg temu wczoraj mialam sie stawic na wizyte kontrolna do ginekologa patrzyla najpierw przez brzuch nie mogla znalesc patrzyla dopochwowo rowniez nie mogla zznalesx.Rowniez termin mam na 5 maj.
Tak mam syna 5 latkaTo masz już jedno dziecko ? Może jeszcze będzie dobrze ... ?? Nie nakrecaj się ... Daj znać po wizycie
Kalinova
Nie wiem czemu ...nie wytrzymała albo była słaba albo coś u mnie nie tak i muszę dalej badania zrobić . Nic mi nie dali byłam na wizycie nie biło już serduszko i na razie czekam może się samo coś zacznie a jak nie to w poniedziałek na wywołanie . Nie byłam w szpitalu jeszcze ..Ja nic nie czułam , może brak większych objawów był zastanawiający ale jak widziałam serduszko to się trochę uspokoiłam różne są ciąże termin miałam na początek maja .
Ja fizycznie nie czułam nic, może trochę jak piszesz objawy były lzejsze, miałam przeczucia, że coś jest nie tak. Byłam wtedy na początku 9 tygodnia, a serduszko zatrzymało się podobno jakieś dwa tygodnie wcześniej. W sobotę miałam wizytę, pani dr mówiła, że jak tylko psychicznie dam radę lepiej gdyby samo się oczyściło. W poniedziałek w domu zaczęłam krwawić ale okropny ból przyszedł chyba za dwa dni, nie dawałam sobie rady i wylądowałam w szpitalu. Tabletki poronne musiałam dostać bo bóle w pewnym momencie ustąpiły a został fragment trofoblastu. Uniknęłam zabiegu, a organizm zregenerował się bardzo szybko i normalnie miałam jajeczkowanie co zdziwiło nawet moją lekarkę. Kasiu wszystko zależy jak Ty dajesz sobie z tym radę, wybierz najlepszą opcję dla siebie.
M
me185149
Gość
Dziewczyny mam pytanie. Co na ostry ból głowy? Gorączki brak, temperatura 36.6. ciśnienie około 111/65 puls 80-90 do lekarza dopiero mam jutro. Jedyne co to zadzwoniłam na pogotowie i Pani zaleciła paracetamol. Wczoraj od rana męczyłam się, dzisiaj rano wstałam i już jest to samo sumienie mnie boli jak wzięłam jedną tabletkę. Może jakieś znacie naturalne sposoby?
Biedronka84
Ja na szczęście jestem w pracy,później jeszcze mała do ogarnięcia,więc na myślenie nie będzie na szczęście czasu.Jednak podświadomie się bardzo stresuje[emoji58]To jeszcze za mnie, ja niewiele wcześniej bo o 18:20. Pewnie będzie niezle opóźnienie bo to już prawie koniec wizyt...
Cała noc mi się śniła ta wizyta...mój M chyba tez przeżywa bo to jego pierwsza wizyta u ginekologa [emoji23] na szczęście dzień mam w pracy zabiegany, wiec jakoś zleci.
Dziewczyny mam pytanie. Co na ostry ból głowy? Gorączki brak, temperatura 36.6. ciśnienie około 111/65 puls 80-90 do lekarza dopiero mam jutro. Jedyne co to zadzwoniłam na pogotowie i Pani zaleciła paracetamol. Wczoraj od rana męczyłam się, dzisiaj rano wstałam i już jest to samo sumienie mnie boli jak wzięłam jedną tabletkę. Może jakieś znacie naturalne sposoby?
Siostra mi coś wspominała ze imbir, ale nie wiem w jakiej postaci. Tez raz musiałam wziąć tabletkę bo myślałam ze zemdleje...
Natalia91
A kompresy zimne? Mi to pomaga.Dziewczyny mam pytanie. Co na ostry ból głowy? Gorączki brak, temperatura 36.6. ciśnienie około 111/65 puls 80-90 do lekarza dopiero mam jutro. Jedyne co to zadzwoniłam na pogotowie i Pani zaleciła paracetamol. Wczoraj od rana męczyłam się, dzisiaj rano wstałam i już jest to samo sumienie mnie boli jak wzięłam jedną tabletkę. Może jakieś znacie naturalne sposoby?
M
me185149
Gość
Niestety imbir działa na mnie wymiotnieSiostra mi coś wspominała ze imbir, ale nie wiem w jakiej postaci. Tez raz musiałam wziąć tabletkę bo myślałam ze zemdleje...
Kompresy zimne nie pomagały ani trochęA kompresy zimne? Mi to pomaga.
reklama
N
Natuś_ka
Gość
Paracetamol nie zaszkodzi wiec bierz i się nie denerwuj, trzeba wybierać mniejsze zło a bol i stres przy tym jest gorszy dla Was. A z domowych sposobów ja ostatnio prpbowalam po kolei bo bol był do zniesienia wiec zrezygnowała z leków, najpierw woda, bo z odwodnienia tez boli, później świerze powietrze by sie dotlenic, sen jeśli sie da a na końcu kawa i to chyba było to czego mi było trzeba w tamtym momencieNiestety imbir działa na mnie wymiotnie
Kompresy zimne nie pomagały ani trochę