reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Kurcze tylko to jest takie ciężkie traci się taki sens życia ... A jeszcze dużo wokoło mnie zaciazonych , co jeszcze bardziej mnie przytłacza ...ehhh
Bardzo mi przykro, dopiero wszystko przeczytałam i się dowiedziałam :(. Trzymaj się, trudny czas przed tobą, ale tak jak dziewczyny radzą, skupisz się na swoich dzieciach i będzie na pewno nieco lżej.

@Mujer teraz mnie zaskoczyłaś, myślałam że ty jesteś wyluzowana we wszystkim :-D. To wszystko wina internetu, nie potrafimy się powstrzymać i czytamy. Też czytam dużo i czasami świruję. Choroby sobie wynajduję ;).

@Mujer teraz mnie zaskoczyłaś, myślałam że ty jesteś wyluzowana we wszystkim :-D. To wszystko wina internetu, nie potrafimy się powstrzymać i czytamy. Też czytam dużo i czasami świruję. Choroby sobie wynajduję ;).
Ja jestem hipochondryk i to taki ostry :D Przerabiałam każdy nowotwór i inne choroby jakie znalazłam w necie. Wystarczy, że mnie coś zakłuje. Ja jedynie w ciąży jestem wyluzowana. Tzn. chodzi o te ciążowe rzeczy. Jestem też wyluzowana jeśli chodzi o dzieci. Tak racjonalnie do tego podchodzę. Ale jeżeli chodzi o mnie to niestety świruję. Nie wiem skąd mi się to wzięło. A jak widzę jakieś strzałki w badaniach to już palpitacja serca hahaha.

Matko, oglądam zamiany żon, znalazłam przez przypadek żeby nie było, bo wyjątkowo mi się nudzi :p I ludzie jakie w jednym domu sztywne, dziwne zasady. Ojciec każe małej dziewczynce jeść. Jak mała nie chce to ma robić przysiady lub pompki :errr: Potem był dzień sprzątania i chłopiec zbudował coś tam z klocków. I płakał, że nie chce tego zburzyć, bo się napracował. Ale ojciec kazał zburzyć i sprzątać. W szoku normalnie jestem. Ja wiem, że są różne rodziny, ale czasem dla mnie kompletnie niezrozumiałe...

kasiula222 czasem warto się odizolować od tego, co nas przytłacza i skupić na tym, co mamy.. wiem, łatwiej powiedzieć niż zrobić.. w ogóle nie wiem, po co się odzywam.. to musi być okropnie ciężkie i nawet sobie tego nie wyobrażam.. tak sobie myślę, że po prostu potrzebujesz teraz dużo wsparcia, takiego prawdziwego współczucia.. szczerze współczuję i życzę mnóstwo sił! bądź dzielna i pisz, jak Ci ciężko

reklama
Jest mi strasznie ciężko pierwszym razem nie było tak źle jak teraz ...Jeszcze bratowa była z wieściami po wizycie że 8 tydz ciąży serduszko bije życzę im jak najlepiej ale ukłucie jest . Mogliśmy razem chodzić w ciąży ...
W poniedziałek idę do szpitala chyba że od ruszy t szybciej . Najpierw mają pobrać wymaz potem czeka się na wynik i po dobrym wyniku dają tabletki ...

Do góry