reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

A ja bym chciała się zapytać czy któraś mama już kupowała dla siebie ciuchy ciążowe?
Mnie moje wszystkie spodnie Cisna:( byłam w h&m na dziale dla mam, wzięłam dwie pary portków jedne M dopasowane do nóg i pupy a drugie L jak worek:(

reklama
U nas też dzisiaj wieje i pada brr a ja musiałam rano pojechać po wyniki tzn krew kartę i okazuje się że będzie dopiero jutro [emoji28] ale jak wróciłam to zrobiłam szarlotkę z przepisu Soni Bohosiewicz mniam i dosłownie chwila roboty

U nas też dzisiaj wieje i pada brr a ja musiałam rano pojechać po wyniki tzn krew kartę i okazuje się że będzie dopiero jutro [emoji28] ale jak wróciłam to zrobiłam szarlotkę z przepisu Soni Bohosiewicz mniam i dosłownie chwila roboty
Dawaj kobieto przepis! :D Albo wrzuć go do odpowiedniego wątku o jedzeniu żeby nie zginął :)

Cześć wszystkim gratuluję udanych wizyt i pięknych maluszków. Ja mało się udzielam ale zaglądam do was jak tylko mam troszkę więcej siły bardzo dużo śpię. Dzisiaj odebrał wyniki moczu i mam białko.. A wizyta dopiero w poniedziałek trzeba czekać. Z mężem jakoś tak lipaa nie możemy się dogadać ostatnio gorszy czas. Trochę mi przykro że mało zainteresowany jest wiem też że bardzo przeżył w zeszłym roku nasza stratę. Bardzo się cieszył wtedy a teraz hym... No nic może czasu potrzebuje. Nie pomaga tez to że nie możemy się przytulać... Mi nie wolno gin powiedziała że przez to plamienie na początku i wcześniejsze poronienie z nieznanych przyczyn. Brzuch mi już nie dokucza jest dobrze. Co do zakupów to dla mnie jeszcze za wcześnie nic nie kupuje. Moja lekarka nie mówi nic o pranatalnych myślałam że to ona mnie wyślę gdzieś czy sama robi nie wiem zapytam w poniedziałek. Dzisiaj zaczął się 13 tydzień jestem bardzo ciekawa co tam u maluszka...

A ja bym chciała się zapytać czy któraś mama już kupowała dla siebie ciuchy ciążowe?
Mnie moje wszystkie spodnie Cisna:( byłam w h&m na dziale dla mam, wzięłam dwie pary portków jedne M dopasowane do nóg i pupy a drugie L jak worek:(
Ja wybrałam sukienki ale od 3 tygodni w spodnie się w pasie nie mieszczę. Mam brzuch jak w pierwszej ciąży w połowie. Mega gigantyczny

Ja mam i jeansy z new looka ( takie raczej jeginsy) i 2 pary legginsow. Ja chodze w legginsach bo najwygodniej, mnie od poczatku wszystko uwierało, uciskalo a jakikolwiek nacisk na brzuch powodował że miałam jeszcze gorsze mdłości.

reklama
Do góry