reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Nie wiadomo też kto tworzył aplikacje i czy miał jakieś medyczne umiejętności. Różnie to może być, ale mi się wydaje, że od 14 jest drugi trymestr [emoji846]

Dopadł mnie ból gardła, drapie mnie i mam wrażenie jakby mi zalegała jakaś wydzielina... :/ rozmawiałam z koleżanką aptekarką i powiedziała, że jeżeli mam naturalne soki z bzu, malin, miód i czosnek to Pre*nalen jest bez sensu, a chciałam kupować [emoji12] poleciła tantum verde do psiukania lub jego odpowiednik Uniben. Może kiedyś, którejś z Was przyda się ta informacja [emoji846]
Teraz leżę sobie przed tv i ssę czosnek [emoji52]. Oby to przyniosło jakiś efekt.
Miłego dnia!

Dokładnie. Musi być skończone 14 tygodni. Przynajmniej w preglife, ja zostawiłam tylko ją bo była najbardziej spójna z usg, jeśli chodzi o wymiary maluszka. Inne wpędzały mnie w depresje:biggrin2:
Idziemy łeb w łeb u mnie termin też na 02.04 i moje aplikacje też pokazują że zaczęłam drugi trymestr wczoraj czyli skończone 14tc.

U nas dalej mega wieje, najchętniej nie ruszalabym się z domu ale trzeba jechać na zakupy.
Dzisiaj mamy z mężem 3 rocznicę ślubu, niestety nie mamy synka z kim zostawić więc wyjście odpada i świętujemy w domu.

Nie wiadomo też kto tworzył aplikacje i czy miał jakieś medyczne umiejętności. Różnie to może być, ale mi się wydaje, że od 14 jest drugi trymestr [emoji846]

Dopadł mnie ból gardła, drapie mnie i mam wrażenie jakby mi zalegała jakaś wydzielina... :/ rozmawiałam z koleżanką aptekarką i powiedziała, że jeżeli mam naturalne soki z bzu, malin, miód i czosnek to Pre*nalen jest bez sensu, a chciałam kupować [emoji12] poleciła tantum verde do psiukania lub jego odpowiednik Uniben. Może kiedyś, którejś z Was przyda się ta informacja [emoji846]
Teraz leżę sobie przed tv i ssę czosnek [emoji52]. Oby to przyniosło jakiś efekt.
Miłego dnia!
Do ssania polecam jeszcze goździki, najlepiej trzy na raz mega pomaga chociaż w smaku ochydne [emoji14]

reklama
Do góry