reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

A ja bym chciała się zapytać czy któraś mama już kupowała dla siebie ciuchy ciążowe?
Mnie moje wszystkie spodnie Cisna:( byłam w h&m na dziale dla mam, wzięłam dwie pary portków jedne M dopasowane do nóg i pupy a drugie L jak worek:(

reklama
U nas też dzisiaj wieje i pada brr a ja musiałam rano pojechać po wyniki tzn krew kartę i okazuje się że będzie dopiero jutro [emoji28] ale jak wróciłam to zrobiłam szarlotkę z przepisu Soni Bohosiewicz mniam i dosłownie chwila roboty

U nas też dzisiaj wieje i pada brr a ja musiałam rano pojechać po wyniki tzn krew kartę i okazuje się że będzie dopiero jutro [emoji28] ale jak wróciłam to zrobiłam szarlotkę z przepisu Soni Bohosiewicz mniam i dosłownie chwila roboty
Dawaj kobieto przepis! :D Albo wrzuć go do odpowiedniego wątku o jedzeniu żeby nie zginął :)

Cześć wszystkim gratuluję udanych wizyt i pięknych maluszków. Ja mało się udzielam ale zaglądam do was jak tylko mam troszkę więcej siły bardzo dużo śpię. Dzisiaj odebrał wyniki moczu i mam białko.. A wizyta dopiero w poniedziałek trzeba czekać. Z mężem jakoś tak lipaa nie możemy się dogadać ostatnio gorszy czas. Trochę mi przykro że mało zainteresowany jest wiem też że bardzo przeżył w zeszłym roku nasza stratę. Bardzo się cieszył wtedy a teraz hym... No nic może czasu potrzebuje. Nie pomaga tez to że nie możemy się przytulać... Mi nie wolno gin powiedziała że przez to plamienie na początku i wcześniejsze poronienie z nieznanych przyczyn. Brzuch mi już nie dokucza jest dobrze. Co do zakupów to dla mnie jeszcze za wcześnie nic nie kupuje. Moja lekarka nie mówi nic o pranatalnych myślałam że to ona mnie wyślę gdzieś czy sama robi nie wiem zapytam w poniedziałek. Dzisiaj zaczął się 13 tydzień jestem bardzo ciekawa co tam u maluszka...

A ja bym chciała się zapytać czy któraś mama już kupowała dla siebie ciuchy ciążowe?
Mnie moje wszystkie spodnie Cisna:( byłam w h&m na dziale dla mam, wzięłam dwie pary portków jedne M dopasowane do nóg i pupy a drugie L jak worek:(
Ja wybrałam sukienki ale od 3 tygodni w spodnie się w pasie nie mieszczę. Mam brzuch jak w pierwszej ciąży w połowie. Mega gigantyczny

Ja mam i jeansy z new looka ( takie raczej jeginsy) i 2 pary legginsow. Ja chodze w legginsach bo najwygodniej, mnie od poczatku wszystko uwierało, uciskalo a jakikolwiek nacisk na brzuch powodował że miałam jeszcze gorsze mdłości.

reklama
Do góry