CoffeS
Fanka BB :)
Dziewczyny jeśli któraś lubi darmowe próbki/poradniki itp. To polecam www.bebiprogram.pl dziś przysłali mi teczkę z informatorem i mini zabawką/kocykiem dla dziecka za rejestrację.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jeśli któraś lubi darmowe próbki/poradniki itp. To polecam www.bebiprogram.pl dziś przysłali mi teczkę z informatorem i mini zabawką/kocykiem dla dziecka za rejestrację.
Kciuki zaciśnięte [emoji4] będzie dobrze [emoji4]ale się cieszę na Wasze udane wizyty
a we mnie z kolei rośnie stres..
tak się boję czy wszystko będzie wporzadku. chciałabym zobaczyć mojego maluszka jak się wierci, że urósł i ma się dobrze.
mega się cieszę że to już jutro ale mimo wszystko boję że usłyszę coś złego na badaniu.
trzymajcie kciuki, jutro prenatalne o 11:20
Ja często jak chcę np polubić post to kliknie mi się, że nie lubię...i wtedy poprawiam.... Czasami mniejsza ikonka wskoczy mi nie taka jak bym chciała ....i może nawet tego nie zauważę, bo lecę dalej czytać następny post ....Asa ok ja nawet nie wiedziałam że jest taka opcja jak ocenianie czyjejś wypowiedzi. Mam tylko łapkę w górę albo w dół. Ale może to przez to że pisze tylko z telefonu? No nie ważne [emoji4] faktem jest że mogłaby dac znać co u niej słychać [emoji6]
Miałam na początku sporo objawów, mdłości, ból piersi i mega zmęczenieA na początku miałaś objawy bo ja też nie bardzo piersi nie bolały mdłości czasami ale delikatnie i szybko mijały ..tylko to zmęczenie najbardziej dokucza a tak to jak bym w ciazy nie była . Słyszałam serduszko to trochę się uspokoiłam ale teraz się dalej martwię czy wszystko ok , a tu tydzień do wizyty .
Ja w poprzedniej ciąży dostałam termofor z pestek wiśniDziewczyny jeśli któraś lubi darmowe próbki/poradniki itp. To polecam www.bebiprogram.pl dziś przysłali mi teczkę z informatorem i mini zabawką/kocykiem dla dziecka za rejestrację.
Kciuki zacisniete!!! Za resztę dziewczyn równieżZa mnie również proszę trzymac kciuki, mam usg (zwykle) przed południem
Natalia i Sandra gratuluje udanych wizyt.
Sylwia jutro trzymam kciuki za Ciebie, a ty za mnie w czwartek