@delicious kiedy masz kolejna wizyte ?
reklama
No i chwała Ci za to. My probujemy powiedzieć, ze czasem forum to cos wiecej niż odskocznia rodzą się przyjaźnie na dlugi czas. TAK, TO MOŻLIWE
Swego czasu zylam internetem, poznalam tu meza i wielu znajomych. Ale ilu po latach pisania okazalo sie swirami to dopiero cyrk. Dlatego mam dystans.
kasiula222
Fanka BB :)
Mamablondi ty też chyba z Podkarpacia. U kogo będziesz robić prenetalne ?
Natalia91
No to teraz jest nas przynajmniej z 5 [emoji3]U nas tez sie laski spotykają i tez codziennie mamy kontakt. Zżyłysmy sie baaardzo i fajnie. Mamy zgraną ekipe
Ps. Unas tez nie bylo nikogo oprocz mnie z Podkarpacia
[emoji23]
Ja tez pochodze z podkarpacia, dlugo mieszkalam w Rzeszowie, tam bardzo polecana jest profamilia z tego co mowily kolezankiMamablondi ty też chyba z Podkarpacia. U kogo będziesz robić prenetalne ?
kasiula222
Do kogo chodzisz do lekarza ?i czy też będziesz robić prenetalne? Ja w pro famili córkę urodziłam leżałam tam miesiąc na podtrzymaniu . Różne opinie są...fakt wygodnie czysto AK w hoteluJa tez pochodze z podkarpacia, dlugo mieszkalam w Rzeszowie, tam bardzo polecana jest profamilia z tego co mowily kolezanki
Alcarin
Jestem tego samego zdania. Na wrześniówkach tak zrobiłyśmy i było /jest super. Taka prawdziwa "grupa wsparcia" się zrobiła z tego forum. Tutaj trochę gorzej pisać o "wszystkim"...@patuśka nie zamknąć tylko zrobić zamkniętą grupę . Jak pisałam tutaj kilka lat temu to tak z dziewczynami zrobiłyśmy. Ja na pewno nie wrzucę żadnego zdjęcia na otwartym forum i dziwię się niektórym, że pokazują tak chętnie swoją twarz . Nie wiemy przecież kto to czyta i ogląda. Przykładowo każdy może pobrać sobie wasze fotki na kompa i je wykorzystywać. Ludzie są różni.
Wkurzają mnie takie osoby, które czytają, wystawiają negatywne oceny, a same się nie udzielają. Pewnie mają z tego chorą satysfakcję. Laska oceniła mój wpis "literówki", ale żadnych tam literówek nie ma. Nie wkurza mnie sama ocena, ale ostatnio udzielała się 10 września. Skoro i tak czyta to niech się odezwie i napisze co u niej.
Wybaczcie, że się nie udzielam zbytnio... Mam kiepski czas ostatnio.. [emoji52] jakiś spadek formy.
Jeszcze wczoraj kuzynka męża dzwoniła, żebyśmy przyszli na jej wesele, bo sporo osób jej się wykruszyło.. Wesele jest 13 października i sama nie wiem co zrobić. Wesele bez dzieci i 60 km od domu. Sama nie wiem.. no i chyba sobie nie potańczę,bo będę się bała [emoji50]
Teraz mieszkam w lubelskim wiec nie bardzo orientuje sie do kogo tam sie wybrac. Tutaj bylam na prenatalnym lecz u mojego lekarza ktory nie ma tego certyfikatu wiec ich tak nawet nie mozna. Mialam sie zapisac na takie z prawdziwego zdarzenia do lublina, lecz ten lekarz powiedzial ze nie ma zadnych nieprawidlowosci wiec zrezygnowalam.Do kogo chodzisz do lekarza ?i czy też będziesz robić prenetalne? Ja w pro famili córkę urodziłam leżałam tam miesiąc na podtrzymaniu . Różne opinie są...fakt wygodnie czysto AK w hotelu
Wyniki odebrane. Ryzyko niskie, uspokoilam się trochę. W uwagach jest że należy sprawdził ta przepuklina przy crl powyżej 55mm. I okazało się że ciąża nie Ty dzień starsza tylko 4dni . Więc badania były w 11w6d . Myślę że na nast usg już może być ok
Pójdę w środę bo mam jakąś infekcje, zobaczymy czy zrobi usg czy za tydzień na wizycie.
Rodziłam w Profamili , napewno komfort jest ogromny.. mi osobiście tego było trzeba ,bo miałam zalamke po porodzie, ale jakbym miała jakieś problemy to są lepsze szpitale na poród. Teraz też myślę o Profamili
Pójdę w środę bo mam jakąś infekcje, zobaczymy czy zrobi usg czy za tydzień na wizycie.
Rodziłam w Profamili , napewno komfort jest ogromny.. mi osobiście tego było trzeba ,bo miałam zalamke po porodzie, ale jakbym miała jakieś problemy to są lepsze szpitale na poród. Teraz też myślę o Profamili
reklama
kasiula222
Super że wyniki dobre )Ale dużo jest nas z PodkarpaciaMoja ciąża z córką zapowiadała się na prawidłową ale gdy w 6 mięs wody odchodziły to wysłali mnie do pro famili i tam lekarz odkrył wadę serca a o zespole genetycznym dowiedziałam się po porodzie ... Wiec był szok . Aż dziwię się że się zdecydowałam na kolejne dziecko ale jaka jest silny instynkt macierzyński to się ryzykuje .Zostało się tylko modlić by było tym razem dobrze .Wyniki odebrane. Ryzyko niskie, uspokoilam się trochę. W uwagach jest że należy sprawdził ta przepuklina przy crl powyżej 55mm. I okazało się że ciąża nie Ty dzień starsza tylko 4dni . Więc badania były w 11w6d . Myślę że na nast usg już może być ok