reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
@patuśka nie zamknąć tylko zrobić zamkniętą grupę ;). Jak pisałam tutaj kilka lat temu to tak z dziewczynami zrobiłyśmy. Ja na pewno nie wrzucę żadnego zdjęcia na otwartym forum i dziwię się niektórym, że pokazują tak chętnie swoją twarz :eek:. Nie wiemy przecież kto to czyta i ogląda. Przykładowo każdy może pobrać sobie wasze fotki na kompa i je wykorzystywać. Ludzie są różni.
Wkurzają mnie takie osoby, które czytają, wystawiają negatywne oceny, a same się nie udzielają. Pewnie mają z tego chorą satysfakcję. Laska oceniła mój wpis "literówki", ale żadnych tam literówek nie ma. Nie wkurza mnie sama ocena, ale ostatnio udzielała się 10 września. Skoro i tak czyta to niech się odezwie i napisze co u niej.
Jestem tego samego zdania. Na wrześniówkach tak zrobiłyśmy i było /jest super. Taka prawdziwa "grupa wsparcia" się zrobiła z tego forum. Tutaj trochę gorzej pisać o "wszystkim"...

Wybaczcie, że się nie udzielam zbytnio... Mam kiepski czas ostatnio.. [emoji52] jakiś spadek formy.

Jeszcze wczoraj kuzynka męża dzwoniła, żebyśmy przyszli na jej wesele, bo sporo osób jej się wykruszyło.. Wesele jest 13 października i sama nie wiem co zrobić. Wesele bez dzieci i 60 km od domu. Sama nie wiem.. no i chyba sobie nie potańczę,bo będę się bała [emoji50]

Do kogo chodzisz do lekarza ?i czy też będziesz robić prenetalne? Ja w pro famili córkę urodziłam leżałam tam miesiąc na podtrzymaniu . Różne opinie są...fakt wygodnie czysto AK w hotelu ;)
Teraz mieszkam w lubelskim :) wiec nie bardzo orientuje sie do kogo tam sie wybrac. Tutaj bylam na prenatalnym lecz u mojego lekarza ktory nie ma tego certyfikatu wiec ich tak nawet nie mozna. Mialam sie zapisac na takie z prawdziwego zdarzenia do lublina, lecz ten lekarz powiedzial ze nie ma zadnych nieprawidlowosci wiec zrezygnowalam.

Wyniki odebrane. Ryzyko niskie, uspokoilam się trochę. W uwagach jest że należy sprawdził ta przepuklina przy crl powyżej 55mm. I okazało się że ciąża nie Ty dzień starsza tylko 4dni . Więc badania były w 11w6d . Myślę że na nast usg już może być ok :)
Pójdę w środę bo mam jakąś infekcje, zobaczymy czy zrobi usg czy za tydzień na wizycie.

Rodziłam w Profamili , napewno komfort jest ogromny.. mi osobiście tego było trzeba ,bo miałam zalamke po porodzie, ale jakbym miała jakieś problemy to są lepsze szpitale na poród. Teraz też myślę o Profamili ;)

reklama
Wyniki odebrane. Ryzyko niskie, uspokoilam się trochę. W uwagach jest że należy sprawdził ta przepuklina przy crl powyżej 55mm. I okazało się że ciąża nie Ty dzień starsza tylko 4dni . Więc badania były w 11w6d . Myślę że na nast usg już może być ok :)
Pójdę w środę bo mam jakąś infekcje, zobaczymy czy zrobi usg czy za tydzień na wizycie.

Rodziłam w Profamili , napewno komfort jest ogromny.. mi osobiście tego było trzeba ,bo miałam zalamke po porodzie, ale jakbym miała jakieś problemy to są lepsze szpitale na poród. Teraz też myślę o Profamili ;)
Super że wyniki dobre ;))Ale dużo jest nas z Podkarpacia;)Moja ciąża z córką zapowiadała się na prawidłową ale gdy w 6 mięs wody odchodziły to wysłali mnie do pro famili i tam lekarz odkrył wadę serca a o zespole genetycznym dowiedziałam się po porodzie ... Wiec był szok . Aż dziwię się że się zdecydowałam na kolejne dziecko ale jaka jest silny instynkt macierzyński to się ryzykuje .Zostało się tylko modlić by było tym razem dobrze .

Do góry