reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Pamiętam jak o tym wspominałaś, że się laski zaczęły nagle odzywać. Ja na przykład mało piszę o swoich dzieciach oraz o rodzinie, o prywatnych sprawach, bo nie wiem kto czyta.

Nigdy na forum nie bedziesz wiedziala :) skad wiesz czy ciezarna "Kasia" z wadowic ktora slodko odpisuje od poczatku nie ma cos z glowa :)

Moze i racja, ale wiesz jak sie zrobilo nieswojo jak na naszym poprzednim forum przed przejsciem na zamkniety, nagle sie odezwalo ze 30 osób, ktore nas czytaly od poczatky i cyt. "juz sie z nami zżyły" i one tez chcą na wątek zamkniety. Pomijam fakt, ze i u nas, co chwile ktoras opowiada jakies z zycia sytuacje..
U nas było dokładnie to samo, mimo wątku zamkniętego to pisaliśmy też na głównym a tam jak zaczął się już czas porodów to się nagle tyle osób ujawniło że hoho i to z pretensjami dlaczego nikt nie pisze jak poród minął itd. Wszystkie zniknelysmy z otwartego i też były komentarze że one nas znają przecież więc też chcą na zamknięty itd. Piszemy do tej pory a niektóre dziewczyny do tej pory się spotykają [emoji4] teraz ja też jak dobrze pójdzie to może będę miała okazję się z kims spotkac bo jest u nas sporo dziewczyn z Podkarpacia a tam nie było żadnej [emoji16]

Ja tez jakos mniej sie udzielamtu z e wzgledu właśnie na takie glupie akcje, ktore u nas sie pojawialy. Ale powiem Wam, ze trolla łatwo zdemaskowac [emoji14] kilka odkrylysmy haha

U nas było dokładnie to samo, mimo wątku zamkniętego to pisaliśmy też na głównym a tam jak zaczął się już czas porodów to się nagle tyle osób ujawniło że hoho i to z pretensjami dlaczego nikt nie pisze jak poród minął itd. Wszystkie zniknelysmy z otwartego i też były komentarze że one nas znają przecież więc też chcą na zamknięty itd. Piszemy do tej pory a niektóre dziewczyny do tej pory się spotykają [emoji4] teraz ja też jak dobrze pójdzie to może będę miała okazję się z kims spotkac bo jest u nas sporo dziewczyn z Podkarpacia a tam nie było żadnej [emoji16]
U nas tez sie laski spotykają ;) i tez codziennie mamy kontakt. Zżyłysmy sie baaardzo i fajnie. Mamy zgraną ekipe :)

Ps. Unas tez nie bylo nikogo oprocz mnie z Podkarpacia
[emoji23]

Kazda z osobna by musiala zrobic swoja grupe zamknieta, bo zawsze ktos nie bedzie nam odpowiadal. Ja mam jedno zdanie, bez forum da sie zyc, to jest tylko odskocznia wiec jak przestanie sie podobac to nacisne czerwony krzyzyk :)

Ryzyko trisomii 21 ze względu na wiek 1:580 - nie pamiętam dokładnie ostatniej cyfry, musiałabym wstać z kanapy. A skorygowane biorąc pod uwagę te dwa parametry z krwi oraz usg oraz wywiad wyszło 1:11500. Dwa pozostałe 1:20000. I ten wynik muszę przyznać, że mnie uspokaja. Wcale się nie stresowałam czekając na niego. Ale usg wyszło super, więc chodziłam z głową w chmurach. Nifty nie robiłam. Dodam, że jakby pappa wyszła źle, byłam gotowa zrobić amniopunkcję bez wahania.

Możliwe ;).
To ładnie te wyniki twoje wyszły też bym takie chciała ;)))
Propo grupy zamkniętej to też taka miałam z synem w ciąży potem przeszła na Facebooku i na prawdę bardzo długie znajomości się utrzymywały i dziewczyny mi nawet podarunek zorganizowały jak mi się urodziło drugie dziecko chore ...więc wspominam bardzo miło ...i dobrych ludzi można poznać a tu wiadomo każdy czyta kto chce ...ale pewnie z czasem i też taki zamknięty będzie ;)

reklama
Kazda z osobna by musiala zrobic swoja grupe zamknieta, bo zawsze ktos nie bedzie nam odpowiadal. Ja mam jedno zdanie, bez forum da sie zyc, to jest tylko odskocznia wiec jak przestanie sie podobac to nacisne czerwony krzyzyk :)
No i chwała Ci za to. My probujemy powiedzieć, ze czasem forum to cos wiecej niż odskocznia ;) rodzą się przyjaźnie na dlugi czas. TAK, TO MOŻLIWE ;)

Do góry