reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Taki biznes to jeszcze nic, rozwalaja mnie te linie koszul nocnych, piżam, szminek, toreb na zakupy, przypinek, segregatorów dla calej rodziny, a nawet chcieli choinki zapachowe do aut wypuścić... Z tym, że wanderbaum jest znakiem zastrzezonym. Nie mozna sobie zrobic s2ojej choinki i zarabiac.
Naprawdę? O zesz w morde. Zaraz zerkne ile sobie zyczy za te wszystkie cuda :D
Edit: sprawdzilam, dajcie spokoj, 4 tetry za 30 zl? Ech..

reklama
Naprawdę? O zesz w morde. Zaraz zerkne ile sobie zyczy za te wszystkie cuda :D
Edit: sprawdzilam, dajcie spokoj, 4 tetry za 30 zl? Ech..
Dla mnie to tez kosmos. Choćby z nie wiem jak cudownej tetry one byly. Pamietam, ze kupilam córce naallegro zwykle, jednokolorowe pieluszki tetrowe, ktore byly swietnej jakosci, wieksze nieco od standardowych i do tego po praniu nie byly jakies mega pomiete, czym sie mamaginekolog chwlai nt. Swoich. Jo i sztuka za jakies 3.5zl. Lubię mamegi ekolog, bo jednak robi dobra robote, ale ten cyrk biNesowy mnie smieszy. Segregatory dla, np. Teojkirodzenstwa 180zl. Dla mnie taki wydatek to kosmos. A niektorym ręka drzy, gdy idzie tyle na leki wydac...

Też miałam migreny przed ciążą, ale na to nic mi nie pomaga, tylko spanie. Tobie przechodziły po paracetamolu? U mnie jest tak, że po ataku po przebudzeniu boję się oczy otworzyć, bo nie wiem czy już przeszło czy ból powróci. Mam nadzieję, że mnie to nie spotka w ciąży, mam wtedy światłowstręt i inne cuda. A muszę być na chodzie przy dwójce dzieci. Współczuję tego bólu :(.
Wzięłam 1 tabletkę paracetamolu. Ból lekko się zmniejszył. Przed ciążą pomagało mi tylko Solpaldeine. Mam dokładnie tak samo..światłowstręt i każdy nawet najmniejszy dźwięk mnie drażni.

Może nie wszystkie , rzeczy dla każdego są super , ale uważam że kawał dobrej roboty robi. Co jak co po tych szminkach dużo kobiet poszło wkoncu na badania.. A jeśli chodzi o tetre 30zl za 4sztuki bardzo dobrej Tetry to akurat dobra cena. Dla mnie te najtańsze są tragiczne , są szorstkie i nieprzyjemne. Przy synu kupowałam muslinowe niebo A ziemia. Chciałam teraz właśnie te tetrowe wypróbować.

Może nie wszystkie , rzeczy dla każdego są super , ale uważam że kawał dobrej roboty robi. Co jak co po tych szminkach dużo kobiet poszło wkoncu na badania.. A jeśli chodzi o tetre 30zl za 4sztuki bardzo dobrej Tetry to akurat dobra cena. Dla mnie te najtańsze są tragiczne , są szorstkie i nieprzyjemne. Przy synu kupowałam muslinowe niebo A ziemia. Chciałam teraz właśnie te tetrowe wypróbować.
Dobra cena to jest na metry w sklepie ż materiałami...[emoji12] metr za 10zl a będziesz z tego mieć kilka pieluch w zależności od rozmiaru

reklama
Taki biznes to jeszcze nic, rozwalaja mnie te linie koszul nocnych, piżam, szminek, toreb na zakupy, przypinek, segregatorów dla calej rodziny, a nawet chcieli choinki zapachowe do aut wypuścić... Z tym, że wanderbaum jest znakiem zastrzezonym. Nie mozna sobie zrobic s2ojej choinki i zarabiac.
Ja tam nie widzę nic złego w tym że sobie tak zarabiają, nikt nikomu nie każe na siłę tego kupować a że się im to wszystko nieźle sprzedaje to sobie produkują dalej i więcej [emoji4]

Do góry