Ja wizytuje. Może w końcu zobacze dzidzie i dowiem się ile ma cm i czy wszystko jest dobrze . A mam na 15.10 także cały ranek przede mną.@porcelana piękna beta, w poniedziałek masz usg?
Gratuluję wizyt udanych!
Kto w poniedziałek wizytuje oprócz mnie?
reklama
Dla mnie też, ja chodzę na nfz i nie płacę za wizyty ani za badania, a glukoza jest tania.A to wy nie?? Ja też sama kupowałam. Panie w lab mi tylko rozrobily. Ale dla mnie to nic strasznego. Zobaczymy jak będzie teraz.
Natalia91
Fanka BB :)
Ja mam ujemną więc już dostałam raz antyglobuliny u teraz też będę dostawać [emoji4]aha a masz dodatnia?
u mnie ujemne Rh, w 1 ciąży raczej malutkie zagrożenie, bardziej przy drugiej, ale muszę w połowie ciąży zrobić jeszcze raz przeciwciała, a po porodzie chyba dostaje się anty globulinę D
Natalia91
Mam kochana tylko kazał mi jeszcze raz zrobić bo podobno taki jest twraz wymóg [emoji848]Czekam na twoje wyniki .
Nie masz grupy krwi z poprzedniej ciąży?
porcelana
Ty już w poniedziałek genetyczne??? [emoji15]Oby tyle ile powinien . O której masz wizytę?
Ja będę miała usg genetyczne i ogólnie nie należę do panikujących, ale uspokoję się jak zobaczę, że wszystko ok.
Ja na 16.50 jadę, ale kolejka będzie jak smok na pewno.
Ja mam ujemną więc już dostałam raz antyglobuliny u teraz też będę dostawać [emoji4]
a to Twoja druga ciąża? wybacz ale nie spamie tam wszystkich dziewczyn więc jeśli pisałaś to przepraszam
śmiesznie z tymi grupami krwi, miałam 2 książeczce zdrowia z dzieciństwa, plus że szpitala po operacji grupę, ale trzeba robić. przecież grupa krwi się nie zmienia
CoffeS
Ja mam w poniedziałek usg genetyczne na 9.15@porcelana piękna beta, w poniedziałek masz usg?
Gratuluję wizyt udanych!
Kto w poniedziałek wizytuje oprócz mnie?
reklama
Natalia91
Czwarta ale narazie mam jednego synka [emoji4] no też się zdziwiłam u lekarza właśnie no ale cóż jak trzeba to trzeba za 40 zł mi zrobią tą krew kartęa to Twoja druga ciąża? wybacz ale nie spamie tam wszystkich dziewczyn więc jeśli pisałaś to przepraszam
śmiesznie z tymi grupami krwi, miałam 2 książeczce zdrowia z dzieciństwa, plus że szpitala po operacji grupę, ale trzeba robić. przecież grupa krwi się nie zmienia