reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ja wizytuje. Może w końcu zobacze dzidzie i dowiem się ile ma cm i czy wszystko jest dobrze :). A mam na 15.10 także cały ranek przede mną.

Ty już w poniedziałek genetyczne???
emoji15.png

Ja na 16.50 jadę, ale kolejka będzie jak smok na pewno.

Oby tyle ile powinien :). O której masz wizytę?
Ja będę miała usg genetyczne i ogólnie nie należę do panikujących, ale uspokoję się jak zobaczę, że wszystko ok.

trzymam kciuki już na poniedziałek, napewno wszystkie wyjdzie ie zadowolone z wizyt i uśmiechnięte że wszystko ok, dzieciaczki zdrowo rosną Odrazu lżej na duszy :)

@delicious a w którym Tc będziesz na genetycznym?

reklama
Ojej a ja tyle jeszcze musze czekać na genetyczne :( jestem troche w tyle za Wami. No ale rodzic i tak bede kilka dni przed terminem

Mam kochana tylko kazał mi jeszcze raz zrobić bo podobno taki jest twraz wymóg [emoji848]
Muszę się zorientować, bo w ogóle nie wiem co kiedy itp. ;)

Ty już w poniedziałek genetyczne??? [emoji15]
Ja na 16.50 jadę, ale kolejka będzie jak smok na pewno.
Ale godzina jest orientacyjna, a jak przyjdziesz to po prostu pytasz kto ostatni i jesteś za tą osobą? Czy kolejność według godzin?

Mam wyniki
Na czczo 85
Po godzinie 150
Po dwóch 120
[emoji16] uff[emoji16]
Gratulacje, wyniki idealne!

Ja mam w poniedziałek usg genetyczne na 9.15
To wcześnie, ja mam 2 godzinki później.

@Sylwiakp u mnie będzie 12t2d. Według HiMommy 12t3d, bo 12t1d jest dzisiaj. Myślę, że to dobry tydzień na badanie, jak coś będzie nie tak to jeszcze zdążę się wcisnąć na powtórkę do kogoś innego na kolejne usg prenatalne w odpowiednim czasie :rofl2:.

Ale godzina jest orientacyjna, a jak przyjdziesz to po prostu pytasz kto ostatni i jesteś za tą osobą? Czy kolejność według godzin?

@Sylwiakp u mnie będzie 12t2d. Według HiMommy 12t3d, bo 12t1d jest dzisiaj. Myślę, że to dobry tydzień na badanie, jak coś będzie nie tak to jeszcze zdążę się wcisnąć na powtórkę do kogoś innego na kolejne usg prenatalne w odpowiednim czasie :rofl2:.

Ja juz sie tez na srode nie moge doczekac. U mnie bedzie 13,1. Ciekawe jak tym razem wyjdzie crp :/

no to podobnie, ja idę w 12t4d tyle że ja we wtorek za tydzień :p

Ojej a ja tyle jeszcze musze czekać na genetyczne :( jestem troche w tyle za Wami. No ale rodzic i tak bede kilka dni przed terminem
To nie ma znaczenia, można urodzić 2 tygodnie wcześniej lub tydzień później, pierwsze mogą zostać ostatnimi :). Poza tym nie jest fajnie być na początku, fajne są doświadczenia innych kobiet z porodu, jak urodzę jako jedna z pierwszych (poprzednie porody były kilka dni przed terminem, a to trzecia ciąża, więc kto wie co mnie czeka), to już w ogóle forum nie ogarnę. Jakbym miała termin na koniec kwietnia to bym na spokojnie przeżywała z wami wasze porody, cieszyła się maluszkami, a także jakieś cenne rady bym dostała.

Po prostu siadam grzecznie i czekam na swoją kolej, dlatego już na 16 pojadę sobie.

reklama
Do góry