reklama
patuśka
Fanka BB :)
U nas na kwietniowkach chyba przewazaja mamy, dla których to bedzie kolejny dzidzius, a podobno pierworodki najczesciej rodzą po terminie chociaz widzisz, u Ciebie bylo na odwrot.To nie ma znaczenia, można urodzić 2 tygodnie wcześniej lub tydzień później, pierwsze mogą zostać ostatnimi . Poza tym nie jest fajnie być na początku, fajne są doświadczenia innych kobiet z porodu, jak urodzę jako jedna z pierwszych (poprzednie porody były kilka dni przed terminem, a to trzecia ciąża, więc kto wie co mnie czeka), to już w ogóle forum nie ogarnę. Jakbym miała termin na koniec kwietnia to bym na spokojnie przeżywała z wami wasze porody, cieszyła się maluszkami, a także jakieś cenne rady bym dostała.
Chetnie poczytam opowiesci z porodowki, no ale u mnie i tak cc. Pewnie w okolicy 9 kwietnia, bo termin wedlug ostatniej miesiaczki wychodzi mi na 16. Chyba ze samo ruszy wczesniej.
32Ostatnio jakie było crp?
Niestety nie pomogę, bo się nie znam na tym... Może zadzwoń do swojego lekarza, może coś podpowie?Ja mam genetyczne 08.10 a 01.10 normalna wizyta.
Kurczę wyszły mi troszkę za niskie płytki krwi. Co się robi żeby je podnieść? Żelazo zacząć lykac?
W poprzedniej ciąży zaczęły mi spadać dopiero przed porodem
Ja mam genetyczne 08.10 a 01.10 normalna wizyta.
Kurczę wyszły mi troszkę za niskie płytki krwi. Co się robi żeby je podnieść? Żelazo zacząć lykac?
W poprzedniej ciąży zaczęły mi spadać dopiero przed porodem
Moj maz w tym roku prawie umarl na maloplytkowosc.. spadly do zera :/. Dieta jest wazna. Wpisz sobie dieta z maloplytkowoscia i jedz to co wolno w ciazy. No i witaminy.
9 kwietnia to bardzo wcześnie . Dlaczego masz mieć cc? Pewnie już kiedyś pisałaś...U nas na kwietniowkach chyba przewazaja mamy, dla których to bedzie kolejny dzidzius, a podobno pierworodki najczesciej rodzą po terminie chociaz widzisz, u Ciebie bylo na odwrot.
Chetnie poczytam opowiesci z porodowki, no ale u mnie i tak cc. Pewnie w okolicy 9 kwietnia, bo termin wedlug ostatniej miesiaczki wychodzi mi na 16. Chyba ze samo ruszy wczesniej.
@liczba spore to crp . Masz wszystkie zęby zdrowe? Mnie o to pytali, jak miałam crp kiedyś podwyższone.
9 kwietnia to bardzo wcześnie . Dlaczego masz mieć cc? Pewnie już kiedyś pisałaś...
@liczba spore to crp . Masz wszystkie zęby zdrowe? Mnie o to pytali, jak miałam crp kiedyś podwyższone.
Przy zebach nie rosnie utrzymuje sie wysokie
Ewunia1981
Powinnaś zapytać lekarza. Ja leciałam po córcię jak byłam w 5 /6 tygodniu ciazy. Bardzo się bałam lotu,ale musiałam odebrać córkę z Pl i po kilku dniach wrócić..... Wszytko dzięki Bogu było ok. Teraz kolejny lot będzie w 14.tygodniu,ale myślę, że to już bezpieczny okres.Dziewczyny pytanko- wypadła mi w środę delegacja - lot krótki co prawda ok 2 h. Powrót tego samego dni Ja sama nie wiem co robić.. u mnie w robo nikt jeszcze nie wie. Dziś jest 11,0 więc w środę będzie już połówka 11 tygodnia.? Dodam że z ta ciąża jest na razie wszystko ok Ale jest to moja 3 jedną biochemiczna A jedna w 5 tygodniu stracona. Dajcie znać co uważacie?
Jak byłam w ciąży z córcią to latałam z NO dl Pl co 2-3 tygodnie..... zawsze wszytko było Ok....choć wiadomo, że jest większe zmęczenie.
patuśka
Pierwsza ciążę mi właśnie tydzień przed terminem rozwiazywali, chociaz tym razem moze pogadam z lekarka, czy by nie ciac blizej terminu, bo corka byla malenka, 2650 g. Kurczak taki chudy. Cc z powodu zwezonej miednicy, wymiary sporo ponizej norm. Dziecko mogloby nie przejsc.9 kwietnia to bardzo wcześnie . Dlaczego masz mieć cc? Pewnie już kiedyś pisałaś...
reklama