Joanulka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, muszę się przyznać- czytam wasze wpisy od samego początku. Dopiero dziś ściągnęłam apke i jakoś łatwiej tu wszystko ogarnąć.
Starania zaczęliśmy z mężem w zeszłym roku ale skończyło się fiaskiem i po badaniach krwi okazało siebie mam coś nią tak z tarczyca. Biorę od stycznia leki a w lutym po USG tarczycy okazało się ze jest jakiś guz ale malutki i zielone światło na działania
jednakże wstrzymaliśmy się ze względu na nasz ślub w kwietniu ale nie oszczędzaliśmy się w podróży poślubnej. To był pierwszy cykl w tym roku i dziś jest 22dc/9dpo wiec czekam do przyszłego tygodnia z nadzieja ze @ nie przyjdzie
Trzymam za was wszystkie kciuki i mam dzieje ze wkrótce będziemy wszystkie nosić pod sercem maluszki
Starania zaczęliśmy z mężem w zeszłym roku ale skończyło się fiaskiem i po badaniach krwi okazało siebie mam coś nią tak z tarczyca. Biorę od stycznia leki a w lutym po USG tarczycy okazało się ze jest jakiś guz ale malutki i zielone światło na działania
Trzymam za was wszystkie kciuki i mam dzieje ze wkrótce będziemy wszystkie nosić pod sercem maluszki