reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Dzisiaj mam 27dc. Ogólnie każdy okres dostaje inaczej także jeszcze jakaś tam szansa jest, ale już się raczej nie łudze. Jak do poniedziałku jakimś cudem nie dostane @ to zatestuje jeszcze raz.

Ogólnie według kalendarzyka średnio mój cykl ma 26 dni. Ale tak naprawdę po stracie każdy okres dostawałam inaczej

Natalia z tym bocianem to pewnie ZNAK ;).

kb.karola poki nie ma @ jest nadzieja.

Ja dzisiaj zrobilam niestety ta bete. Nie bylo kolejki. Wyniki beda okolo 15. Mialam wam nie mowic tak wczesnie, zebyscie nie oczekiwaly w napieciu do tej godziny. Bo pewnie nic z tego. Piersi mnie bola, ale to norma przed @, wiec z tego "objawu" ciazy nie wywroze. Pisalam kiedys, ze mam biegunki rano. Mam i mam. I sie zaczynam bac, ze to jakis objaw innych chorob. Ale moze tak mam po magnezie albo po kwasie foliowym. To sie zbieglo wlasnie jakos z tym jak zaczelam brac. Oby tylko blaha przyczyna byla.

Miał być dzień pozotywnych testów... A u mnie też biel [emoji35]
Nie wiem, czy faktycznie nie robiłam ich za wcześnie, no normalnie cykle miałam przed ciążą przeróżne 30, 32, 33, 34 i tak aż do 44. Cykl po poronieniu miał 36 dni. A dzisiaj mam 31 dc.
Chociaż już czuję powoli, że się nie uda... Tylko niech już wtedy ten okres przyjdzie, to szyciej mi się kolejny cykl zacznie!

U wszystkich Was dziewczyny jest nadzieja dopóki nie przyszedł okres. Tym bardziej jeżeli macie nieregularne cykle więc jeszcze się proszę nie załamywać [emoji4]

Aneta to żeby Twój wynik już był pozytywny bardzo proszę to może i u reszty zacznie [emoji16][emoji6]

Miał być dzień pozotywnych testów... A u mnie też biel [emoji35]
Nie wiem, czy faktycznie nie robiłam ich za wcześnie, no normalnie cykle miałam przed ciążą przeróżne 30, 32, 33, 34 i tak aż do 44. Cykl po poronieniu miał 36 dni. A dzisiaj mam 31 dc.
Chociaż już czuję powoli, że się nie uda... Tylko niech już wtedy ten okres przyjdzie, to szyciej mi się kolejny cykl zacznie!
Jeszcze jest szansa, skoro takie cykle rozne. I jak tu pozniej ustalic date porodu z OM? ;) Jak takie nieregularne.

Smutno mi trochę no ale co zrobić :( brzuch zaczyna mnie boleć także spodziewam się @ w każdej chwili :( no cóż, będziemy próbować dalej :)
Ale też wkurza mnie to że w niedzielę jedziemy na kilka dni urlopu i akurat będę miała okres :(

Smutno mi trochę no ale co zrobić :( brzuch zaczyna mnie boleć także spodziewam się @ w każdej chwili :( no cóż, będziemy próbować dalej :)
Ale też wkurza mnie to że w niedzielę jedziemy na kilka dni urlopu i akurat będę miała okres :(

Oo współczuję na wyjazd mieć okres :( ale dopóki go nie ma to jest nadzieja ;)
Mi sie ostatnio poprzesuwal okres i wg kalendarzyka przejdzie mi na 2września gdybym nie zaszła a 1 września mam slub przyjaciółki , więc wolałabym zajść teraz , zeby na wesele nie mieć okresu :D ale zobaczymy jak się potoczy ;)

reklama
Ja od piersi odstawiłam ok 10 miesiąca i myślę, że to był dobry moment. Obeszło się bez histerii i dzięki temu teraz śpimy całą noc.

No to chyba super decyzja, bo znam osoby które długo karmiły piersią nawet do 3 lat i Baaardzo ciężko bylo odstawić, żadne sposoby nie działały. Takze teraz możecie spokojnie spać i ogólnie ani Ty sie nie stresujesz ani dziecko w momentach w których nie mozna dac piersi ;)

Do góry