reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dziewczyny potrzebuje porady...wiec tak teraz cykl był 29 dniowy w poniedziałek byłam u gin żeby może mi przepisał clo itd żeby wspomóc moja owulacje. Kazał przyjść 8 sierpnia żeby zobaczyć jak to jest z tymi pecherzykami tylko że umawiajac się z nim liczyłam cykl 33dniowy więc i owu wychodziła akurat w punkt tego 8. I teraz tak pomyślałam sobie żeby się umówić do niego na poniedziałek może udałoby mi się go przekonać żeby mi przepisał to clo już w tym cyklu (Bo szkoda mi go spisywać na straty) a jak pójdę za późno to już wiadomo że nie będzie sensu dawać clo. No i nie wiem iść w pon czy czekać do 8 i liczyć na ciążę dopiero we wrześniu?

reklama
Poprzednim razem byłam u innego lekarza (baby) i ona tylko po samym wywiadzie i jednym badaniu przepisała mi clo i się udało od razu. Teraz nie chce do niej iść za bardzo bo to jest naprawdę specyficzna kobieta. Na tyle specyficzna że cała ciążę chodziłam do mojego obecnego lekarza. Ma takie jazdy że nie wiadomo jak do niej zagadać. I po prostu jak mnie pozna to może mi na złość nie przepisac clo bo przecież ja olałam i cała ciążę chodziłam gdzie indziej.

No i też wiadomo że mimo clo to i tak nie wiadomo kiedy się uda zajść. Ale szanse przynajmniej tak jak to ja u mnie są troszkę większe

Poprzednim razem byłam u innego lekarza (baby) i ona tylko po samym wywiadzie i jednym badaniu przepisała mi clo i się udało od razu. Teraz nie chce do niej iść za bardzo bo to jest naprawdę specyficzna kobieta. Na tyle specyficzna że cała ciążę chodziłam do mojego obecnego lekarza. Ma takie jazdy że nie wiadomo jak do niej zagadać. I po prostu jak mnie pozna to może mi na złość nie przepisac clo bo przecież ja olałam i cała ciążę chodziłam gdzie indziej.

No i też wiadomo że mimo clo to i tak nie wiadomo kiedy się uda zajść. Ale szanse przynajmniej tak jak to ja u mnie są troszkę większe

Ja bym poszła do swojego lekarza i teraz poprosiła o to i nie czekała do.sierpnia ;) jeśli jest taka możliwość oczywiście :)

Kochane chciałam Wam pokazać jaka u mnie ulewa ale właśnie nie wiem jak tu się zdjęcia wstawia z telefonu :/ a wybierając na tel mogę tylko dokument albo zrobić zdjęcie lub nagrać film :/

O wlasnie ogarnęłam hehe :D

Załączniki

• P_20180720_123719.jpg
    P_20180720_123719.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry