Mój Syn od początku spał sam, a teraz ma 3lata i ciągle w nocy przychodzi. Mnie to nie przeszkadza. Lubię spać z dziećmi. W ogóle nie lubię sama. A mój Mąż to nocny marek, a ja teraz o 21 śpię![]()
Ja przychodziłam do rodziców do 8go roku życia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój Syn od początku spał sam, a teraz ma 3lata i ciągle w nocy przychodzi. Mnie to nie przeszkadza. Lubię spać z dziećmi. W ogóle nie lubię sama. A mój Mąż to nocny marek, a ja teraz o 21 śpię![]()
No ja muszę sprawdzić w dokumentach w którym tyg.dowiedzielismy się o Córci, bo już minęło 10 lat i człowiek wszytko zapomniał....Jak najbardziej rozumiemPewnie juz bedzie przez brzuch. Co do plci to w 1 ciazy lekarz w 12 tygodniu okreslil plec prawidlowo, ale tym razem zrobię prenatalne u mojego lekarza prowadzacego i on mi powiedział, ze dopiero okresla kolo 16-17 tygodnia, bo wcześniej to dla niego zgadywanki. Prawdopodobnie nie zna sie az tak dobrze albo sie duzo razy pomylil i juz jest ostrożny
![]()
Nasza Córka spala na początku w koszu Mojżesza, ale była takim fikolcem od poczatku, ze kupilismy łóżeczko i poszla do lozeczka. Miała jakies 2 msc i krecila sie w nocy, ze zastalam ja o 180° obróconą.U nas nie bylo opcji, zeby wcześniej zdecydowac sie ba drugie dziecko, bo musialam skończyć studia i znalezc prace. Wiec w moim przypadku obylo sie bez dogadywania ze strony rodzinki. Ale po ostatniej stracie uslyszalam pare przykrych slow od moich dziadkow, dlatego jutro gdy pojade do nich z wizyta jeszcze nie dowiedza sie ze jestem znowu w ciąży, moze uda sie kit wcisnac ze mam wzdecie![]()
A z innej beczki. Ostatnio ciagle chodzi mi po glowie temat, gdzie dzidzius bedzie spał przez pierwsze miesiace. Corka spala z nami w lozku, ale w poprzednim mieszkaniu mielismy większe lozko, teraz z tego zrezygnuje. Jednak nastawiam sie na kp, wiec wygodnie jest miec dziecie gdzieś blisko. I rozwazam zakup dostawki do lozka, uzywala moze ktoras i poleca?
Ja mialam ostatnie USG przez brzuch 9t6d:* Chyba normalne nic nie wspominala o prenatalnych. A od kiedy jest USG przez brzuch?
O Boże, ile tetryKupiłam na Allegro - zestaw butelek Avent ze skoczkami ( 3*125 ml i 3*260ml oraz 10 smoczków), 4 butelki Avent 60 ml, pieluszki tetrowe białe (15 szt) i kolorowe (20szt) w 3 rozmiarach i smoczusie Avent 2 szt przezroczyste więc są uniwersalne. Jak córcię urodziłam to używałam też tylko butelki Avent,ale tu w NO wtedy niczego „zagranicznego” nie było...tylko lokalne produkty. Wszystko sprowadzalismy z Anglii i z Pl. Teraz jest już wszystkiego pod dostatkiem, bo dużo jest ludzi z innych krajów więc żeby mieć zbyt musieli rozszerzyć asortyment.
Nie bądź zła kochana, ale zdj będę wklejać jak będę już w „bezpiecznym” czasie. Wszystkim wzajemnie zdążymy się pochwalić.
Kupiłam ją jakieś 2 tyg temu, ale w biedronce wyprzedażowej czyli towarotece. U nas w Gdańsku taka jest i myślę że w większych miastach też jest szansa.Teraz mieli te poduszki czy już jakiś czas temu? Bo też bym chętnie skorzystała. [emoji3]