Ja mam 04.10 popołudniuMy z mezem wlasnie spalismy tak "czujnie", nigdy sie nie zdarzylo zebysmy nawet reka tracili malutka ale oczywiscie nie kazdemu to musi odpowiadac. Dla mnie to byla super wygoda bo wystawialam cycka i karmilam na spiocha, nie bardzo sie rozbudzajac
Ladna ta przystawka ze zdjeciaZdaje sie, ze niektórzy lekarze nawet w 9 tyg robia przez brzuch, ale tak w 11-12 to juz standardowo. Ja w 9 mialam jeszcze dopochwowo. To kiedy masz wizyte, gdzie na poczatku października? Ja mam kolejna 2.10 przed południem
reklama
:* Chyba normalne nic nie wspominala o prenatalnych. A od kiedy jest USG przez brzuch?
Ja miałam pierwsze w 6tc przez brzuch bo mi się jakoś macica wygięła i nic nie było widać ale teraz jak byłam w 8tc to już normalnie dopochwowo.
Magdalenams
Fanka BB :)
Hehe. Ale i tak się swiruje. A może to będzie prosteJa się właśnie nacZytalam co będzie jak się będę mogła wyczuć tętna..
Ale jak dla mnie spanie z dzieckiem jest poprostu niewygodne. Trzeba uważać a jak później będzie się rozpychac to już już ogóle... mój młody jadł co 2 godz na początku więc go poprostu wyciagalam z łóżeczka. Potem on do swojego a ja z mężem sami spaliśmy. I nie daj Boże żeby zostawić małego od brzegu... bo cycki masz dwa... a potem je w nocy coraz mniej a do spania z mamą może się przyzwyczaić i wtedy ciężko dziecko z łóżka wyciągnąć.Mi tez podobają się te dostawki. ale jakos tak mam obawy ze w jakis sposób w nocy uderze dziecko, albo ze jak bedzie wieksze to ze gdzie sie wturla. Dla mnie wogole spanie w lozku z takim malenstwem jest nie do pojecia. Ja bym sie bała ze przygniote, uderze...no i wogóle. Moja siostra spała i mówi ze to jest poprostu takie naturalne, ze inaczej spisz, na takiej czutce i nie zrobisz nic. Ja tam nie wiem, ja sie rzucam jak śpię. Zobacz załącznik 898352
Magdalenams
Też chce się umówić na prenatalne na 4.10 na popołudnie tylko zrobię to za jakiś tydzień bo do mojego gin nie ma takich kolejek więc luzik.Ja mam 04.10 popołudniu
patuśka
Next 2 me jest super i widzialam niemal same pozytywne opinie o nim, niestety do mojej sypialni sie nie zmiesci bo jest za wasko. Gdyby sie zmiescilo to bym brala bez zastanowienia.Ja bym bardzo chciała ta dostawkę + normalne łóżeczko w osobnym pokoju. Mnie się podoba to next2me, one są tylko do szóstego miesiąca, wiec raczej chyba dziecko nie ma szans się wyturlac, prawda? ( nie bardzo znam się na noworodkach niestety to łóżeczku jest dość drogie ale znalazłam już jakaś tańsza wersje na Allegro.
Tez sobie nie wyobrażam spać w łóżku z dzieckiem, chociaż mamy duże łóżko, ale bardzo wysokie.
Wiola1985
Zależy jaki sprzęt, ja miałam przez brzuch w 7tc3d i bylo super widac dzidziusia. Ale jak wysłałam siostrze do PL to byla bardzo zdziwiona ze to przez brzuch i tak dobrze wyszło.:* Chyba normalne nic nie wspominala o prenatalnych. A od kiedy jest USG przez brzuch?
Wiola1985
Przyszedł list!!!! 4.10 mam prenatalne. Wspaniale.My z mezem wlasnie spalismy tak "czujnie", nigdy sie nie zdarzylo zebysmy nawet reka tracili malutka ale oczywiscie nie kazdemu to musi odpowiadac. Dla mnie to byla super wygoda bo wystawialam cycka i karmilam na spiocha, nie bardzo sie rozbudzajac
Ladna ta przystawka ze zdjeciaZdaje sie, ze niektórzy lekarze nawet w 9 tyg robia przez brzuch, ale tak w 11-12 to juz standardowo. Ja w 9 mialam jeszcze dopochwowo. To kiedy masz wizyte, gdzie na poczatku października? Ja mam kolejna 2.10 przed południem
Wiola1985
Własnie sprawdziłam te next2me, swietne!!!! chce takie!Ja bym bardzo chciała ta dostawkę + normalne łóżeczko w osobnym pokoju. Mnie się podoba to next2me, one są tylko do szóstego miesiąca, wiec raczej chyba dziecko nie ma szans się wyturlac, prawda? ( nie bardzo znam się na noworodkach niestety to łóżeczku jest dość drogie ale znalazłam już jakaś tańsza wersje na Allegro.
Tez sobie nie wyobrażam spać w łóżku z dzieckiem, chociaż mamy duże łóżko, ale bardzo wysokie.
Wiola1985
To idziemy razem. Ja tez 4.10.Też chce się umówić na prenatalne na 4.10 na popołudnie tylko zrobię to za jakiś tydzień bo do mojego gin nie ma takich kolejek więc luzik.
reklama
Własnie sprawdziłam te next2me, swietne!!!! chce takie!
Tylko ze w PL to jest dość drogie, nawet na olx, a tak na 6 miesięcy to jednak spory wydatek. Ale znalazłam takie na Allegro: Zobacz ofertę: Łóżeczko turystyczne kojec łóżko dostawne dostawka Link do: Łóżeczko turystyczne kojec łóżko dostawne dostawka
Ciekawe jak z jakością....