reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

My z mezem wlasnie spalismy tak "czujnie", nigdy sie nie zdarzylo zebysmy nawet reka tracili malutka :) ale oczywiscie nie kazdemu to musi odpowiadac. Dla mnie to byla super wygoda bo wystawialam cycka i karmilam na spiocha, nie bardzo sie rozbudzajac :)
Ladna ta przystawka ze zdjeciaZdaje sie, ze niektórzy lekarze nawet w 9 tyg robia przez brzuch, ale tak w 11-12 to juz standardowo. Ja w 9 mialam jeszcze dopochwowo. To kiedy masz wizyte, gdzie na poczatku października? Ja mam kolejna 2.10 przed południem
Ja mam 04.10 popołudniu :)

reklama
Ja się właśnie nacZytalam co będzie jak się będę mogła wyczuć tętna.. :p
Hehe. Ale i tak się swiruje. A może to będzie proste ;)
Mi tez podobają się te dostawki. ale jakos tak mam obawy ze w jakis sposób w nocy uderze dziecko, albo ze jak bedzie wieksze to ze gdzie sie wturla. Dla mnie wogole spanie w lozku z takim malenstwem jest nie do pojecia. Ja bym sie bała ze przygniote, uderze...no i wogóle. Moja siostra spała i mówi ze to jest poprostu takie naturalne, ze inaczej spisz, na takiej czutce i nie zrobisz nic. Ja tam nie wiem, ja sie rzucam jak śpię. Zobacz załącznik 898352
Ale jak dla mnie spanie z dzieckiem jest poprostu niewygodne. Trzeba uważać a jak później będzie się rozpychac to już już ogóle... mój młody jadł co 2 godz na początku więc go poprostu wyciagalam z łóżeczka. Potem on do swojego a ja z mężem sami spaliśmy. I nie daj Boże żeby zostawić małego od brzegu... bo cycki masz dwa... a potem je w nocy coraz mniej a do spania z mamą może się przyzwyczaić i wtedy ciężko dziecko z łóżka wyciągnąć.

Ja bym bardzo chciała ta dostawkę + normalne łóżeczko w osobnym pokoju. Mnie się podoba to next2me, one są tylko do szóstego miesiąca, wiec raczej chyba dziecko nie ma szans się wyturlac, prawda? ( nie bardzo znam się na noworodkach ;) niestety to łóżeczku jest dość drogie ale znalazłam już jakaś tańsza wersje na Allegro.
Tez sobie nie wyobrażam spać w łóżku z dzieckiem, chociaż mamy duże łóżko, ale bardzo wysokie.
Next 2 me jest super i widzialam niemal same pozytywne opinie o nim, niestety do mojej sypialni sie nie zmiesci bo jest za wasko. Gdyby sie zmiescilo to bym brala bez zastanowienia.

My z mezem wlasnie spalismy tak "czujnie", nigdy sie nie zdarzylo zebysmy nawet reka tracili malutka :) ale oczywiscie nie kazdemu to musi odpowiadac. Dla mnie to byla super wygoda bo wystawialam cycka i karmilam na spiocha, nie bardzo sie rozbudzajac :)
Ladna ta przystawka ze zdjeciaZdaje sie, ze niektórzy lekarze nawet w 9 tyg robia przez brzuch, ale tak w 11-12 to juz standardowo. Ja w 9 mialam jeszcze dopochwowo. To kiedy masz wizyte, gdzie na poczatku października? Ja mam kolejna 2.10 przed południem
Przyszedł list!!!! 4.10 mam prenatalne. Wspaniale.

Ja bym bardzo chciała ta dostawkę + normalne łóżeczko w osobnym pokoju. Mnie się podoba to next2me, one są tylko do szóstego miesiąca, wiec raczej chyba dziecko nie ma szans się wyturlac, prawda? ( nie bardzo znam się na noworodkach ;) niestety to łóżeczku jest dość drogie ale znalazłam już jakaś tańsza wersje na Allegro.
Tez sobie nie wyobrażam spać w łóżku z dzieckiem, chociaż mamy duże łóżko, ale bardzo wysokie.
Własnie sprawdziłam te next2me, swietne!!!! chce takie!

reklama
Do góry