reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

My z mezem wlasnie spalismy tak "czujnie", nigdy sie nie zdarzylo zebysmy nawet reka tracili malutka :) ale oczywiscie nie kazdemu to musi odpowiadac. Dla mnie to byla super wygoda bo wystawialam cycka i karmilam na spiocha, nie bardzo sie rozbudzajac :)
Ladna ta przystawka ze zdjeciaZdaje sie, ze niektórzy lekarze nawet w 9 tyg robia przez brzuch, ale tak w 11-12 to juz standardowo. Ja w 9 mialam jeszcze dopochwowo. To kiedy masz wizyte, gdzie na poczatku października? Ja mam kolejna 2.10 przed południem
Ja mam 04.10 popołudniu :)

reklama
Ja się właśnie nacZytalam co będzie jak się będę mogła wyczuć tętna.. :p
Hehe. Ale i tak się swiruje. A może to będzie proste ;)
Mi tez podobają się te dostawki. ale jakos tak mam obawy ze w jakis sposób w nocy uderze dziecko, albo ze jak bedzie wieksze to ze gdzie sie wturla. Dla mnie wogole spanie w lozku z takim malenstwem jest nie do pojecia. Ja bym sie bała ze przygniote, uderze...no i wogóle. Moja siostra spała i mówi ze to jest poprostu takie naturalne, ze inaczej spisz, na takiej czutce i nie zrobisz nic. Ja tam nie wiem, ja sie rzucam jak śpię. Zobacz załącznik 898352
Ale jak dla mnie spanie z dzieckiem jest poprostu niewygodne. Trzeba uważać a jak później będzie się rozpychac to już już ogóle... mój młody jadł co 2 godz na początku więc go poprostu wyciagalam z łóżeczka. Potem on do swojego a ja z mężem sami spaliśmy. I nie daj Boże żeby zostawić małego od brzegu... bo cycki masz dwa... a potem je w nocy coraz mniej a do spania z mamą może się przyzwyczaić i wtedy ciężko dziecko z łóżka wyciągnąć.

Ja bym bardzo chciała ta dostawkę + normalne łóżeczko w osobnym pokoju. Mnie się podoba to next2me, one są tylko do szóstego miesiąca, wiec raczej chyba dziecko nie ma szans się wyturlac, prawda? ( nie bardzo znam się na noworodkach ;) niestety to łóżeczku jest dość drogie ale znalazłam już jakaś tańsza wersje na Allegro.
Tez sobie nie wyobrażam spać w łóżku z dzieckiem, chociaż mamy duże łóżko, ale bardzo wysokie.
Next 2 me jest super i widzialam niemal same pozytywne opinie o nim, niestety do mojej sypialni sie nie zmiesci bo jest za wasko. Gdyby sie zmiescilo to bym brala bez zastanowienia.

My z mezem wlasnie spalismy tak "czujnie", nigdy sie nie zdarzylo zebysmy nawet reka tracili malutka :) ale oczywiscie nie kazdemu to musi odpowiadac. Dla mnie to byla super wygoda bo wystawialam cycka i karmilam na spiocha, nie bardzo sie rozbudzajac :)
Ladna ta przystawka ze zdjeciaZdaje sie, ze niektórzy lekarze nawet w 9 tyg robia przez brzuch, ale tak w 11-12 to juz standardowo. Ja w 9 mialam jeszcze dopochwowo. To kiedy masz wizyte, gdzie na poczatku października? Ja mam kolejna 2.10 przed południem
Przyszedł list!!!! 4.10 mam prenatalne. Wspaniale.

Ja bym bardzo chciała ta dostawkę + normalne łóżeczko w osobnym pokoju. Mnie się podoba to next2me, one są tylko do szóstego miesiąca, wiec raczej chyba dziecko nie ma szans się wyturlac, prawda? ( nie bardzo znam się na noworodkach ;) niestety to łóżeczku jest dość drogie ale znalazłam już jakaś tańsza wersje na Allegro.
Tez sobie nie wyobrażam spać w łóżku z dzieckiem, chociaż mamy duże łóżko, ale bardzo wysokie.
Własnie sprawdziłam te next2me, swietne!!!! chce takie!

reklama
Do góry