Ewunia1981
Fanka BB :)
Kupiłam na Allegro - zestaw butelek Avent ze skoczkami ( 3*125 ml i 3*260ml oraz 10 smoczków), 4 butelki Avent 60 ml, pieluszki tetrowe białe (15 szt) i kolorowe (20szt) w 3 rozmiarach i smoczusie Avent 2 szt przezroczyste więc są uniwersalne. Jak córcię urodziłam to używałam też tylko butelki Avent,ale tu w NO wtedy niczego „zagranicznego” nie było...tylko lokalne produkty. Wszystko sprowadzalismy z Anglii i z Pl. Teraz jest już wszystkiego pod dostatkiem, bo dużo jest ludzi z innych krajów więc żeby mieć zbyt musieli rozszerzyć asortyment.Pochwal sie zdjeciami, co tam slicznego kupilasmnie strasznie korci zeby chociaz pojedyncze ubranko kupic, ale postaram sie jeszcze chociaz 3 tygodnie wytrzymacW tyn tygodniu w ktorym teraz jestes to normalne, ze mozna sie troche lepiej czuc. Ja tez mam mniejsze nudnosci. Glowa do gory
ta wizyta to bedzie prenatalne czy zwykle usg?No chyba zartujesz. Co za babsztyl.
Nie bądź zła kochana, ale zdj będę wklejać jak będę już w „bezpiecznym” czasie. Wszystkim wzajemnie zdążymy się pochwalić.
Ostatnia edycja: