reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Ja tez czuje ze to chłopiec. Poza tym dużo znaków za tym przemawia ;)
Wczoraj w końcu powierzyłam nasze łóżko i niestety next2me odpada, bo mamy za wysokie [emoji23] wiec chyba się zdecyduje na kosz Mojżesza do sypialni i łóżeczko do pokoiku.

I myśle jeszcze nad tym detektorem tętna, tak jak Wam pisałam miała wątpliwości, ale koleżanka, która niedawno urodziła napisała mi ze detektor jest super...wiec nadal jestem w kropce.

Co do łóżeczka to myslalam nad czymś takim - Link do: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE WIKI SZUF TAPCZANIK NOWOŚĆ

Proste, myślę że fajne bo można nim posłużyć jako dostawką wyjmując wszystkie szczeble. To moja pierwsza ciąża, więc nie mam doświadczenia w tego typu sprawach hehe :-p
Mam dokładnie takie dla dziewczynek i tak szczerze to nie będzie okazji skorzystać z funkcji tapczanika bo moje panny za bardzo się wiercą i jest im za ciasno w łóżeczku. Teraz nawet z wyjetymi szczebelkami potrafią mi wypaść na podłogę, więc testowanie 3 opcji odpuszczmy. Gdybym.miala.kupowac jeszcze raz kupilabym zwykle ż wyjmowanimi szczebelkami szkoda dopłacać.
Co.do opcji dostawki chyba się nie sprawdzi bo ciężko będzie dopasować do wysokości łóżka... ono ma tylko 3 poziomy .

Tu w UK płeć dopiero mówią przy drugim usg około 20 tc. Przy tym pierwszym nie ma szans żeby się dowiedzieć. Wydaje mi się ze jest to spowodowane tym ze tu jest legalna aborcja do 20tc i mogłoby to być przyczyna podjęcia decyzji. Można isc prywatnie na ścian ale kosztuje od groma.

reklama
A ja ze szczebelkami nie polecam. Syn szybko zaczął się obijać. Może turystyczne? Przyda się na długo i można zabrać gdziekolwiek.
My dla córci mielismy normalne łóżeczko ze szczebelkami,ale mała nie lubiła spać w łóżeczku -wolała spać z nami w łóżku ... Potem kupiliśmy właśnie łóżeczko turystyczne, które okazało się najlepszym rozwiązaniem, bo córcia bardzo się wierciła, odwracała itp. Teraz na początek dla Maleństwa mamy kołyskę, potem raczej od razu zdecydujemy się na łóżeczko turystyczne....

Do góry