reklama
Joannaa24
Fanka BB :)
To są takie dzieci? Bo mój jeszcze nie odróżnia kiedy weekend jest i śpi zawsze tak samo.Dobrze że dzisiaj piątek. W koncu jutro można pospać dłużej [emoji5] dobrze ze dzieci w weekendy tez lubią pospać i nie wstają skoro swit [emoji6]
Dżasta :)
Ja na szczęście w nocy też odpocznę bo Mały tak od 20 do 7 śpi. Czasem krócej, ale i tak jestem z niego dumna. [emoji3]
No to masz wspaniałego synka
Bo ta moja podopieczna po przebudzeniu w łóżeczku czyli po ok 2h od zaśnięcia a chodzi spać różnie , czasami nawet 22-23 to chce do rodziców do łózka a jest na piersi , więc w nocy też korzysta raz z tej raz tej i tak wędruje po mamie , a jak zęby jej idą to w ogóle rzuca się całą noc, więc no ciężko po takiej nocy wstać i iść do pracy

Dżasta :)
Dobrze że dzisiaj piątek. W koncu jutro można pospać dłużej [emoji5] dobrze ze dzieci w weekendy tez lubią pospać i nie wstają skoro swit [emoji6]
Zależy jakie dzieci hehe od mojego narzeczonego siostry jeden syn to wstanie o 5 rano i się nudzi - wiem, bo kiedyś go na noc wzięłam :O masakra , ale jej dziewczynki np. potrafią do ok 8 spać , więc nie wiem jaka to zależność hehe ciekawe jakie moje dziecko będzie
Nataliag339
Dzień dobry. Ja jeszcze poczekam ale powiem wam jakoś nachodzą mnie myśli że w tym cyklu nic z tego.
Ale z drugiej strony Wczoraj nad naszym domem latał bocian i mąż stwierdził że mnie szuka.
Ale z drugiej strony Wczoraj nad naszym domem latał bocian i mąż stwierdził że mnie szuka.

kb.karola90
U mnie totalnie biało
nawet cienia cienia nie ma 
reklama
Nataliag339
Przykro mi A jest szansa że to za wcześnie na drugą kreskę?U mnie totalnie białonawet cienia cienia nie ma
![]()