reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dobrze że dzisiaj piątek. W koncu jutro można pospać dłużej [emoji5] dobrze ze dzieci w weekendy tez lubią pospać i nie wstają skoro swit [emoji6]

reklama
Ja na szczęście w nocy też odpocznę bo Mały tak od 20 do 7 śpi. Czasem krócej, ale i tak jestem z niego dumna. [emoji3]

No to masz wspaniałego synka :) Że tak daje Ci pospać ;)
Bo ta moja podopieczna po przebudzeniu w łóżeczku czyli po ok 2h od zaśnięcia a chodzi spać różnie , czasami nawet 22-23 to chce do rodziców do łózka a jest na piersi , więc w nocy też korzysta raz z tej raz tej i tak wędruje po mamie , a jak zęby jej idą to w ogóle rzuca się całą noc, więc no ciężko po takiej nocy wstać i iść do pracy :hmm:

Dobrze że dzisiaj piątek. W koncu jutro można pospać dłużej [emoji5] dobrze ze dzieci w weekendy tez lubią pospać i nie wstają skoro swit [emoji6]

Zależy jakie dzieci hehe od mojego narzeczonego siostry jeden syn to wstanie o 5 rano i się nudzi - wiem, bo kiedyś go na noc wzięłam :O masakra , ale jej dziewczynki np. potrafią do ok 8 spać , więc nie wiem jaka to zależność hehe ciekawe jakie moje dziecko będzie o_O

Ja od piersi odstawiłam ok 10 miesiąca i myślę, że to był dobry moment. Obeszło się bez histerii i dzięki temu teraz śpimy całą noc.

Dzień dobry. Ja jeszcze poczekam ale powiem wam jakoś nachodzą mnie myśli że w tym cyklu nic z tego.
Ale z drugiej strony Wczoraj nad naszym domem latał bocian i mąż stwierdził że mnie szuka.:happy:

reklama
Do góry