reklama
Laski ktore sa teraz w okolicy owulacji - dzialajcie chociaz co drugi dzien, szkoda marnowac cyklu. Mozna zajsc od jednego przytulanka, oczywiscie ze tak! Ale trzeba miec ogromnego farta. Zalezy wam to wskakiwac do lozek i bez gadania
. Wtedy chociaz bedzie wieksza pewnosc, ze sie wstrzelilyscie! 

Dżasta :)
Fanka BB :)
Co tak mało staranekha ha
Hehe bo miałam wizytę u gina w środę i nie mogłam przed wizytą szaleć , bo cytologia by mi nie wyszła

A poza tym niby mam teraz dni płodne, bo śluz taki gęsty jak kurze białko a szyjka jeszcze jest twarda i ją czuć , więc nie wiem jak to się tam ma do dni płodnych w końcu :/
Bosko!!! :-) Piekny sluz!Hehe bo miałam wizytę u gina w środę i nie mogłam przed wizytą szaleć , bo cytologia by mi nie wyszłai trochę odpadło mi dni no ale jak się dowiedziałam , że można zajść nawet w niepłodne to chyba bez różnicy kiedy bd się starać
ale codziennie też nie ma co się męczyć bo się produkcja zatrzyma i plemniki nie dadzą rady
A poza tym niby mam teraz dni płodne, bo śluz taki gęsty jak kurze białko a szyjka jeszcze jest twarda i ją czuć , więc nie wiem jak to się tam ma do dni płodnych w końcu :/
Bosko!!! :-) Piekny sluz!
Hehe śmiesznie to brzmi
Jak jajko to ten najlepszyHehe śmiesznie to brzmiczyli co to znaczy ? Że idealny żeby utrzymać plemniki ?
![]()
Joannaa24
Rok [emoji4] i w miejscu nie usiedzi 5 sekund.Oo a synek ile ma? Ale o siebie też trzeba dbać![]()
Jak jajko to ten najlepszy. Plodny. Ja u siebie w tym cyklu malutko zaobserwowalam takiego sluzu...
Oo szkoda , że u Ciebie niewiele ale to też nie znaczy , że nie zajdziesz
Ja właśnie teraz wyleczyłam to zapalenie , więc może jest większa szansa, bo podobno jak zapalenia są to też ciężko zajść w ciążę...
Rok [emoji4] i w miejscu nie usiedzi 5 sekund.
Oo tak wiem co to znaczy
Jestem nianią i mam 1,5 roczną dziewczynkę - 1000 pomysłów na minutę i w miejscu też nie usiedzi hehe więc jestem przygotowana na różne pomysły małych dzieciaczków, aczkolwiek inna sytuacja bo teraz sobie odpoczywam i w nocy no a bycie mamą to praca 24/7

reklama
Joannaa24
Ja na szczęście w nocy też odpocznę bo Mały tak od 20 do 7 śpi. Czasem krócej, ale i tak jestem z niego dumna. [emoji3]Oo tak wiem co to znaczy![]()
Jestem nianią i mam 1,5 roczną dziewczynkę - 1000 pomysłów na minutę i w miejscu też nie usiedzi hehe więc jestem przygotowana na różne pomysły małych dzieciaczków, aczkolwiek inna sytuacja bo teraz sobie odpoczywam i w nocy no a bycie mamą to praca 24/7![]()