To u nas pierwszego dnia jak dzieci były już same to było trochę dzieciaków co płakały prawie cały czas. Nawet próbowaliśmy się dodzwonić, no siedziałam jak na szpilkach, ale nikt nie obierał. I jak pojechałam po Adaśka to wychowawczyni powiedziała, że nie miała czasu, bo dopiero niedawno wyszły te najbardziej płaczące. Ogólnie myślałam, że będzie gorzej, na razie jest dobrze. Ja jeżdżę po niego o 15:00 jak zje podwieczorek, więc pewnie będzie jeden z pierwszych. I zła jestem na siebie, że nie mam prawka, tak mi to teraz utrudnia wszystko. 3km, które mam do przedszkola pokonujemy około godziny, gdzie samochodem 5 minut...Ciesz się dobrym samopoczuciem :-). Już wiele razy dziewczyny tu pisały, że mdłości nie oznaczają zawsze, że wszystko ok. Wytrzymaj do środy .
@Mujer u nas pierwsze dwa dni ok, ale później raz był płacz przy rozstaniu i mówiła, że nie chce iść do przedszkola. Niestety jak inne płaczą to co się dziwić, wiedziałam, że prędzej czy później kryzys nadejdzie. Dzieci płaczą tylko z rana, później się super bawią. Ale jak przychodzi godzina odbioru, zaczyna się zamieszanie, bo po jedno mama już przyszła, inne muszą czekać, więc im się przypomina, że tęsknią . Biedne słodziaki. Moja raz siedziała zapłakana zanim przyszłam, ale zaraz było dobrze.
@porcelana o której wizyta? Nie mogę się doczekać!
reklama
Czy któraś z Pań wizytuje jutro tak jak ja?
Dodam, że to moja pierwsza wizyta. Trzymajcie kciuki [emoji110]
Wow, jak Ty tyle wytrzymalas? Trzymam jutro kciuki!
@porcelana, @kb.karola90 trzymam kciuki ja swoją pierwszą wizytę mam we wtorek ... a jakby się nie udała (brak usg w gabinecie) to mam innego lekarza na środę [emoji23] będę się później musiała na którąś z DR zdecydować [emoji1]
kb.karola90
Fanka BB :)
No to ja też trzymam za Twoją wizytę kciuki a na którą masz?? Ja mam na 10:40 według OM będzie to 7+4tc a wedlug ostatniego USG dzidzia jest o ok tydzień starsza wiec zobaczymy jak będzie tym razem@porcelana, @kb.karola90 trzymam kciuki ja swoją pierwszą wizytę mam we wtorek ... a jakby się nie udała (brak usg w gabinecie) to mam innego lekarza na środę [emoji23] będę się później musiała na którąś z DR zdecydować [emoji1]
porcelana
Nie miałam wyjścia [emoji6] Jutro dopiero mam 7t3d. Nie zdziwie się jak termin będę miała na początek maja, bo OM miałam 20 lipca, ale za to mam długie cykle i owu miałam też późno.Wow, jak Ty tyle wytrzymalas? Trzymam jutro kciuki!
porcelana
No to ja dziewczyny za Was też trzymam [emoji110] [emoji110] [emoji110] Macie stresa? Ja na razie tak średnio, ale coś czuję, że mnie jutro zetnie przed samą wizytą.No to ja też trzymam za Twoją wizytę kciuki a na którą masz?? Ja mam na 10:40 według OM będzie to 7+4tc a wedlug ostatniego USG dzidzia jest o ok tydzień starsza wiec zobaczymy jak będzie tym razem
Ewunia1981
Ja w środę - 3wizyta.Czy któraś z Pań wizytuje jutro tak jak ja?
Dodam, że to moja pierwsza wizyta. Trzymajcie kciuki [emoji110]
Ewunia1981
Oj..ja zawsze marzyłam o bliźniakach moja sisotra ma 2 super chłopaków za 2 tygodnie stuknie Im już 11 latGeneralnie u mojej ginekolog z godzinami przyjęć to jest jakaś tragedia... Po prostu przyjeżdża do gabinetu o jakiejś tam określonej godzinie i siedzi do ostatniej pacjentki nawet do 23. Pacjentki po prostu przychodzą, siadają w kolejce i grzecznie czekają. Czasami jestem pierwsza, czasami czekam 15 minut, a czasami 3 godziny. Nie ma reguły. Wiem, że jutro przyjmuje od 15 i pojadę przed żeby być jedna z pierwszych. Dam znać po prostu.
Ja pierdziele, teraz tak sobie pomyślałam... A jak będą bliźniaki?[emoji15]
Ewunia1981
Będzie dobrze ! Trzymam kciukiNo to ja dziewczyny za Was też trzymam [emoji110] [emoji110] [emoji110] Macie stresa? Ja na razie tak średnio, ale coś czuję, że mnie jutro zetnie przed samą wizytą.
reklama
kb.karola90
Mam stresa na maksa bo nadal mam te cholerne plamienia :/No to ja dziewczyny za Was też trzymam [emoji110] [emoji110] [emoji110] Macie stresa? Ja na razie tak średnio, ale coś czuję, że mnie jutro zetnie przed samą wizytą.