reklama
kb.karola90
Fanka BB :)
Ja wizytuje we wtorekCzy któraś z Pań wizytuje jutro tak jak ja?
Dodam, że to moja pierwsza wizyta. Trzymajcie kciuki [emoji110]
porcelana
Też pierwsza wizyta?Ja wizytuje we wtorek
kb.karola90
W sumie 3 bo jedna była w szpitalu.Też pierwsza wizyta?
Ciesz się dobrym samopoczuciem :-). Już wiele razy dziewczyny tu pisały, że mdłości nie oznaczają zawsze, że wszystko ok. Wytrzymaj do środy .Ja właśnie ostatnio chciałam się zapytać - jak się czujecie.... bo ja jestem pełna obaw.... Będąc w 1 ciąży to nienajlepiej się czułam (nie wymiotowałam, ale miałam mdłości i wieczną zgagę), byłam również na Duphastonie, bóle brzucha,pleców, głowy, nadwrażliwość na zapachy, smaki ... były dla mnie codziennością..... Dwie następne ciąże (które straciłam) od samego początku znosiłam jeszcze gorzej ....
A teraz ? Czuje się bardzo dobrze - żadnych wymiotów , mdłości wysteują bardzo rzadko, ból podbrzusza i piersi (ale to zupełnie normalne) i zmęczenie, senność oraz jak za dużo chodzę (odprowadzam córkę na przystanek) to czuje czasami ból w krzyżu. Jednak poleżę dłużej jest ok. Apetyt mam dobry,staram sie prawidłowo odżywiać, biorę lekkimna podtrzymanie i witaminy przepisane przez lekarza. Na serio nie wiem czy się martwić czy cieszyć .... W środę mam wizytę u ginekologa i mam nadzieję, że z Maleństwem wszytko jest ok....
@Mujer u nas pierwsze dwa dni ok, ale później raz był płacz przy rozstaniu i mówiła, że nie chce iść do przedszkola. Niestety jak inne płaczą to co się dziwić, wiedziałam, że prędzej czy później kryzys nadejdzie. Dzieci płaczą tylko z rana, później się super bawią. Ale jak przychodzi godzina odbioru, zaczyna się zamieszanie, bo po jedno mama już przyszła, inne muszą czekać, więc im się przypomina, że tęsknią . Biedne słodziaki. Moja raz siedziała zapłakana zanim przyszłam, ale zaraz było dobrze.
@porcelana o której wizyta? Nie mogę się doczekać!
patuśka
@porcelana to trzymam kciuki! Serdusio juz bedzie pikac albo moze dwa serdusia hihi
porcelana
Generalnie u mojej ginekolog z godzinami przyjęć to jest jakaś tragedia... Po prostu przyjeżdża do gabinetu o jakiejś tam określonej godzinie i siedzi do ostatniej pacjentki nawet do 23. Pacjentki po prostu przychodzą, siadają w kolejce i grzecznie czekają. Czasami jestem pierwsza, czasami czekam 15 minut, a czasami 3 godziny. Nie ma reguły. Wiem, że jutro przyjmuje od 15 i pojadę przed żeby być jedna z pierwszych. Dam znać po prostu.Ciesz się dobrym samopoczuciem :-). Już wiele razy dziewczyny tu pisały, że mdłości nie oznaczają zawsze, że wszystko ok. Wytrzymaj do środy .
@Mujer u nas pierwsze dwa dni ok, ale później raz był płacz przy rozstaniu i mówiła, że nie chce iść do przedszkola. Niestety jak inne płaczą to co się dziwić, wiedziałam, że prędzej czy później kryzys nadejdzie. Dzieci płaczą tylko z rana, później się super bawią. Ale jak przychodzi godzina odbioru, zaczyna się zamieszanie, bo po jedno mama już przyszła, inne muszą czekać, więc im się przypomina, że tęsknią . Biedne słodziaki. Moja raz siedziała zapłakana zanim przyszłam, ale zaraz było dobrze.
@porcelana o której wizyta? Nie mogę się doczekać!
Ja pierdziele, teraz tak sobie pomyślałam... A jak będą bliźniaki?[emoji15]
Heda
To już ten dzień... A wydawało się tak długo.masz czekać... trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.Czy któraś z Pań wizytuje jutro tak jak ja?
Dodam, że to moja pierwsza wizyta. Trzymajcie kciuki [emoji110]
porcelana
No właśnie dopiero co o tych dwóch serdusiach pomyślałam... I się chyba trochę przerazilam. Ten przyrost bety miałam kolosalny więc wszystko możliwe [emoji23]@porcelana to trzymam kciuki! Serdusio juz bedzie pikac albo moze dwa serdusia hihi
reklama
Heda
Nic się nie martw dwa są jeszcze lepsze jak jedno... wiem co mówię [emoji12]No właśnie dopiero co o tych dwóch serdusiach pomyślałam... I się chyba trochę przerazilam. Ten przyrost bety miałam kolosalny więc wszystko możliwe [emoji23]