reklama
Heda
Fanka BB :)
Zdecydowanie parka będzie [emoji12] [emoji1] [emoji23] [emoji23]Ja wczoraj na kolacje opanowalam opakowanie koreczkow sledziowych po mysliwsku i umieralam cały wieczór dzisiaj na sniadanko jedna kanapka z serem i ogorkiem a druga z nutellą i zgadnij tu czy to na chłopczyka czy na dziewczynke
kitty89
Zazdroszczę Waszego apetytu ja na nic dalej nie mam ochoty, zmuszam się do jedzenia, zrobienie obiadu to istny horror, Chociaż czasami uda mi się zrobić coś co mi ładnie "wejdzie" ale to dopiero okazuje się podczas posiłku [emoji14] Generalnie na nic nie mam ochoty, upieklam dwa dni temu ciasto moje ulubione szarlotka z budyniem i stoi
Natalia91
OMG szarlotka z budyniem ja się pisze na całą blachę [emoji7]Zazdroszczę Waszego apetytu ja na nic dalej nie mam ochoty, zmuszam się do jedzenia, zrobienie obiadu to istny horror, Chociaż czasami uda mi się zrobić coś co mi ładnie "wejdzie" ale to dopiero okazuje się podczas posiłku [emoji14] Generalnie na nic nie mam ochoty, upieklam dwa dni temu ciasto moje ulubione szarlotka z budyniem i stoi
kitty89
Zapraszam do SzczecinaOMG szarlotka z budyniem ja się pisze na całą blachę [emoji7]
patuśka
A Tobie juz chyba nie tak duzo do konca 1 trymestru zostalo? Niebawem sie polepszyZazdroszczę Waszego apetytu ja na nic dalej nie mam ochoty, zmuszam się do jedzenia, zrobienie obiadu to istny horror, Chociaż czasami uda mi się zrobić coś co mi ładnie "wejdzie" ale to dopiero okazuje się podczas posiłku [emoji14] Generalnie na nic nie mam ochoty, upieklam dwa dni temu ciasto moje ulubione szarlotka z budyniem i stoi
kitty89
Jeszcze miesiąc i z górki, pamiętam z synem w ciąży z dnia na dzień wszystkie objawy mi przeszły jak kończył się 1 trymestrA Tobie juz chyba nie tak duzo do konca 1 trymestru zostalo? Niebawem sie polepszy
kb.karola90
Dziewczyny ja to chyba się dzisiaj przekręce. Mam apogeum mdłości i zwrotów głowy. Rano z łóżka nie mogłam wstac. Ale poleżałam trochę i przeszło. Nawet śniadanie zjadłam i mi smakowało no i pojechałam do marketu po kilka pierdułek i musiałam się szybko ewakuować bo myślałam że albo puszcze pawia na środku albo zemdleje ale jak mnie te objawy cieszą...hahaha teraz leżę na kanapie i dochodzę do siebie a dzisiaj wieczorem grill rodzinny u moich rodziców...rodzice wiedzą o Bąbelku a reszta to się chyba domysli
reklama
Nie zazdroszcze wam dziewczyny. ja trzymam sie cały czas ze ta ciaza bedzie inna od poprzedniej. choc pierwsze objawy mialam wtedy blisko 9 tyg wiec zblizam sie do tego czasu powoli to i tak zakladam ze teraz ciaza bedzie cud miód.
Mam nadzieje ze wam szybko odpuszcza te mdlosci.
Zachciewajek zero. Zreszta uwazam na to co jem. przy córce przytylam 24kg katorgą bylo to pozniej zrzucic..(ale jadlam i slodycze i fast fooda) teraz nie dopuszcze do tego.
Mam nadzieje ze wam szybko odpuszcza te mdlosci.
Zachciewajek zero. Zreszta uwazam na to co jem. przy córce przytylam 24kg katorgą bylo to pozniej zrzucic..(ale jadlam i slodycze i fast fooda) teraz nie dopuszcze do tego.