reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

A ja kupilam sobie Femibion 2 i przerazilam sie cena [emoji15] zaplacilam tyle, ze w Polsce moglabym miec za to cztery opakowania jak teraz pojedziemy we wrzesniu na ten nieszczesny slub to chyba zrobie zapas do konca ciazy i na poczatek kp

reklama
Ja biorę mama dha. Na wizycie w 8 TC doktor zasugerowała mi żebym zrobiła test Nifty. Kurde kosztuje majątek ale po moich przejściach i poprzedniej ciąży jest duże wskazanie więc zrobię chyba w 11 tygodniu. No i będę znac też płeć. Pappy nie polecała.

Ja tez bym chciała zrobić ten test, tylko Harmony. Muszę zapytać na następnej wizycie. Cena mnie nie przeraża, tyle ile wydałam na badania i leki żeby zajść w ciąże, to te 2,5 tys to pikus ;) no i fakt, ze uniknęliśmy in vitro to tez jesteśmy na plus.

Mallina ja w poniedziałek byłam na wizycie w lux med i normalnie zrobił mi usg, tylko kazał podejść do recepcji po,żeby odhaczyli skierowanie. A nie masz w swoim mieście np placówki współpracującej? Bo ja do mojej gin chodzę w ramach lux med, ale właśnie do współpracującej.
Niestety nic takiego nie mam.
No nic pojde do naszego ordynatora na wizyte prywatna.. specjalista super ale ma kiepskie zarty i strasznie go nie lubie. ale mysle sobie ze ta 1 wizyta i to za hajs moze nie byc taka zła a uspokoi mnie. bede dzwonic do niego w poniedzialek i zobacze czy umowi mnie na wtorek bo z tego co wiem we wtorki przyjmuje prywtanie a jak nie ma juz miejsca to w trakcie dyzuru robi to na oddziale.

reklama
Do góry