reklama
Joannaa24
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży na tym etapie miałam już 3kg na plusie. [emoji3]To już wiadomo skąd 2 kg na plusie, he he . Dobrze, że masz apetyt, lepiej tak niż te piekielne mdłości. Ja jeszcze nic nie przytyłam, ale później to nadrobię i to konkretnie.
Stokrotka112
Początkująca w BB
Witajcie Tak bardzo się boję do wczoraj miałam bardzo silne mdłości dziś wstałam jakby nigdy nic żadnej mdłosci piersi nie bolą przy dotyku jedynie delikatnie,zrobiły się flakowate,wymioty zostały nie krwawię, nie wiem czy coś jest nie tak boję się bardzo a lekarz dopiero 10
Nie martw się, mi też wszystko przeszło. Nie mogłam nic jeść A teraz wszystko. @delicious też z tego co pamiętam przeszło.Witajcie Tak bardzo się boję do wczoraj miałam bardzo silne mdłości dziś wstałam jakby nigdy nic żadnej mdłosci piersi nie bolą przy dotyku jedynie delikatnie,zrobiły się flakowate,wymioty zostały nie krwawię, nie wiem czy coś jest nie tak boję się bardzo a lekarz dopiero 10
kb.karola90
A który u Ciebie tc?Witajcie Tak bardzo się boję do wczoraj miałam bardzo silne mdłości dziś wstałam jakby nigdy nic żadnej mdłosci piersi nie bolą przy dotyku jedynie delikatnie,zrobiły się flakowate,wymioty zostały nie krwawię, nie wiem czy coś jest nie tak boję się bardzo a lekarz dopiero 10
Wiola1985
Czekolada tak!!! Mięso, wędlina poszły narazie w odstawkę.U mnie kanapka z kiełbasą myśliwska
kb.karola90
U mnie wędliny są na tak. Ale za to mięso to jest masakra. Dlatego dzisiaj na obiad naleśniki na słodkoCzekolada tak!!! Mięso, wędlina poszły narazie w odstawkę.
patuśka
Dziewczyny gratuluję wizyt, same dobre wiadomości.
@patuśka kiedy następna wizyta? Nie jest chyba źle co? Serducho jest, bobas rośnie.
Mialam zanik wszystkich objawow na 3 dni, potem wrocily ale o bardzo malym nasileniu, to sie zdarza. Ale rozumiem Twoj stres bo mialam takie same mysli.Witajcie Tak bardzo się boję do wczoraj miałam bardzo silne mdłości dziś wstałam jakby nigdy nic żadnej mdłosci piersi nie bolą przy dotyku jedynie delikatnie,zrobiły się flakowate,wymioty zostały nie krwawię, nie wiem czy coś jest nie tak boję się bardzo a lekarz dopiero 10
Ostatnia edycja:
reklama
N
Natuś_ka
Gość
Ja wczoraj na kolacje opanowalam opakowanie koreczkow sledziowych po mysliwsku i umieralam cały wieczór dzisiaj na sniadanko jedna kanapka z serem i ogorkiem a druga z nutellą i zgadnij tu czy to na chłopczyka czy na dziewczynke