reklama
sandra1234
Fanka BB :)
Tak ? Nie wiedziałam Muszę spytać lekarzaSandra to się chyba bierze razem. Ta DHA ma tylko kwasy, z tego co moja lekarka mówiła to się włącza dopiero w II trymestrze. A Pregna Plus ma kwas foliowy i cała resztę.
Stokrotka112
Początkująca w BB
U mnie aktualnie 6t6dA który u Ciebie tc?
sandra1234
Tak ? Nie wiedziałam Muszę spytać lekarzaSandra to się chyba bierze razem. Ta DHA ma tylko kwasy, z tego co moja lekarka mówiła to się włącza dopiero w II trymestrze. A Pregna Plus ma kwas foliowy i cała resztę.
Ja już mam 2 kg więcej. Już się boję hihi. Ale może jest to spowodowane duphastonemW pierwszej ciąży na tym etapie miałam już 3kg na plusie. [emoji3]
sandra1234
Haha, u mnie też już były śledziki wieczorem ale kilka dni temu . Teraz sucharki, bułka z żółtym serem i gorzka herbata. Ale i tak jest o wieeele lepiej, niż w czwartek. Dobrze, że znalazłam sposób na te cholerne mdłości. Aaa i nie mogłam znieść mycia zębów ( mięta powodowała mega mdłości, nawet wieczorem), a teraz kupiłam inną pastę (blendamed complete protect crystal white) i nie czuć mięty, jest po prostu boska hihiJa wczoraj na kolacje opanowalam opakowanie koreczkow sledziowych po mysliwsku i umieralam cały wieczór dzisiaj na sniadanko jedna kanapka z serem i ogorkiem a druga z nutellą i zgadnij tu czy to na chłopczyka czy na dziewczynke
sandra1234
My dziś jedziemy na polter i mój facet ma pomóc przy grillu. Mam nadzieję, że tam nic złego się nie wydarzy haha. Oby ten zapach mi odpowiadał, bo ze znajomych nikt nie wie. W sumie tylko rodzice wiedzą, a reszcie rodziny chcemy powiedzieć w poniedziałek, jeśli będzie wszystko dobrze na USG. Za tydzień wesele, więc na pewno znajomi się zorientują.. Nie wiem, jak dla mnie, to trochę szybko mówić obcym, bo to początek 3 miesiąca będzie, ale co mam zrobić.Dziewczyny ja to chyba się dzisiaj przekręce. Mam apogeum mdłości i zwrotów głowy. Rano z łóżka nie mogłam wstac. Ale poleżałam trochę i przeszło. Nawet śniadanie zjadłam i mi smakowało no i pojechałam do marketu po kilka pierdułek i musiałam się szybko ewakuować bo myślałam że albo puszcze pawia na środku albo zemdleje ale jak mnie te objawy cieszą...hahaha teraz leżę na kanapie i dochodzę do siebie a dzisiaj wieczorem grill rodzinny u moich rodziców...rodzice wiedzą o Bąbelku a reszta to się chyba domysli
Dziewczyny, pobolewa mnie brzuch. Nie więzadła tylko ewidentnie podbrzusze. Nie jest to silny ból, taki chwilowy od czasu do czasu. Lekarka powiedziała na wizycie ze jakby mnie coś bolało to mam wziąć więcej magnezu, wiec zakładam ze to normalne? Poza tym żadnych złych objawów nie ma.
Wy tez tak macie?
Wy tez tak macie?
Joannaa24
Spokojnie. Ja od połowy ciąży przestałam przybierać i potem dopiero pod koniec poszło szybko. Łącznie 13kg.Tak ? Nie wiedziałam Muszę spytać lekarza
Ja już mam 2 kg więcej. Już się boję hihi. Ale może jest to spowodowane duphastonem
kb.karola90
U mnie 6+1 ale jest jakieś apogeum dzisiaj. Czuje się jak zombie. Nie.przejmuj się na zapas. Zapewne jutro obudzisz się z takimi mdlosciami ze oszalejeszU mnie aktualnie 6t6d
reklama
kb.karola90
Mi lekarz na wizycie mówił ze może mnie zacząć boleć podbrzusze i jest to całkiem normalne. Zrób sobie dzisiaj dzień lenia i odpoczywaj do woli - to napewno nie zaszkodziDziewczyny, pobolewa mnie brzuch. Nie więzadła tylko ewidentnie podbrzusze. Nie jest to silny ból, taki chwilowy od czasu do czasu. Lekarka powiedziała na wizycie ze jakby mnie coś bolało to mam wziąć więcej magnezu, wiec zakładam ze to normalne? Poza tym żadnych złych objawów nie ma.
Wy tez tak macie?