reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
My dziś jedziemy na polter i mój facet ma pomóc przy grillu. Mam nadzieję, że tam nic złego się nie wydarzy haha. Oby ten zapach mi odpowiadał, bo ze znajomych nikt nie wie. W sumie tylko rodzice wiedzą, a reszcie rodziny chcemy powiedzieć w poniedziałek, jeśli będzie wszystko dobrze na USG. Za tydzień wesele, więc na pewno znajomi się zorientują.. Nie wiem, jak dla mnie, to trochę szybko mówić obcym, bo to początek 3 miesiąca będzie, ale co mam zrobić.
A u mnie na odwrót, z chwaleniem sie rodzinie w ogóle sie nie spiesze, a znajomym niektorym powiedzialam. Jak sie dowiedzieli o ostatniej stracie to zareagowali z duzo wiekszyn wyczuciem niz rodzinka. Babcia przykladowo zasugerowala, ze pewnie mialam za duzo stresu w pracy. Super wsparcie nie ma co.
Dziewczyny, pobolewa mnie brzuch. Nie więzadła tylko ewidentnie podbrzusze. Nie jest to silny ból, taki chwilowy od czasu do czasu. Lekarka powiedziała na wizycie ze jakby mnie coś bolało to mam wziąć więcej magnezu, wiec zakładam ze to normalne? Poza tym żadnych złych objawów nie ma.
Wy tez tak macie?
Tak, pobolewa mnie po bokach, na srodku tak nisko, kluje.mnie w pochwie, konsultowalam to z dwoma lekarzami i mam sie nie przejmowac
U mnie 9+4, brak zachcianek, brzuch boli, tragiczne mdlosci, -5kg i 5 dni do wizyty na nfz, ciekawe czy zrobia usg
5 kg na minusie? Biedna jestes, wspolczuje

A u mnie na odwrót, z chwaleniem sie rodzinie w ogóle sie nie spiesze, a znajomym niektorym powiedzialam. Jak sie dowiedzieli o ostatniej stracie to zareagowali z duzo wiekszyn wyczuciem niz rodzinka. Babcia przykladowo zasugerowala, ze pewnie mialam za duzo stresu w pracy. Super wsparcie nie ma co.Tak, pobolewa mnie po bokach, na srodku tak nisko, kluje.mnie w pochwie, konsultowalam to z dwoma lekarzami i mam sie nie przejmowac5 kg na minusie? Biedna jestes, wspolczuje

Mnie te kg bardzo ciesza. Bedzie jeszcze duuzo czasu zeby nadrobic.

Ja z rodziny powiedziałam tylko siostrze (moi rodzice nie żyją). Teściom to najchętniej do porodu bym nie mówiła ;) za to wiedza moje koleżanki, które mi kibicowały w staraniach, no i niestety w pracy muszę szefostwo poinformować.

Ja z rodziny powiedziałam tylko siostrze (moi rodzice nie żyją). Teściom to najchętniej do porodu bym nie mówiła ;) za to wiedza moje koleżanki, które mi kibicowały w staraniach, no i niestety w pracy muszę szefostwo poinformować.

Jak dlugo sie staralas ? Wczesniej wspominalas chyba, ze troche trwalo

reklama
Do góry