@kitty89 , @kwietniówka19 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Ja to trochę zazdroszczę dziewczynom, chociaż pierwsza wizyta już za mną, ale do następnej całe długie 12 dni...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@kitty89 , @kwietniówka19 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Ja to trochę zazdroszczę dziewczynom, chociaż pierwsza wizyta już za mną, ale do następnej całe długie 12 dni...
Ja nie mam polipa, ale za torbiel na jajniku, która też jest podobno częstym zjawiskiem w ciąży. Ogólnie póki nie ma plamień i bólu to cyc do przodu, głowa do góry i pełen spokój, bo JEST OKEJ! [emoji38]U mnie dzisiaj 6tydz +3. Wczoraj byłam na wizycie u ginekologa, ale bez usg. Dostałam skierowanie na badania, które trzeba zrobić do 10 tyg. Dopiero, po zrobionych badaniam mam przyjść i założy mi kartę ciazy. I zbadał mnie.. okazało się ze mam polipa ciążowego i ze niby to się często zdarza. Może któraś z Was miała/ma z tym do czynienia? A zaniepokoiło mnie to, ze w czwartek i środę jednorazowo z rana pojawiła się jasno-brązowa wydzielina. Dzisiaj narazie czysto.
do mojej wizyty jeszcze 11 dni)) a to będzie dopiero pierwsza
Aaa i napiszcie jakie witaminy bierzecie. Bo ja do tej pory tylko kwas foliowy i czas najwyższy coś zakupić [emoji28]
Ja tez Pregne Plus. W poprzedniej ciąży też brałam Pregne plus. Na naszym forum dziewczyny jeszcze femibion chyba braly.Pregna Plus z polecenia gina, jeszcze polecała Duphavit.