Przykro mi . Trzymaj się, jeszcze się uda. Życzę Ci, żebyś jak najszybciej i bezboleśnie fizycznie i psychicznie to przrzeszla :*Niestety dziewiczy, żegnamy się. Wygląda na to że wszystko się rozkręca. Na usg ciąża obumarła. Wracam do domu, na tym etapie wszystko ma się zacząć samo, brzuch boli okropnie i pojawiła się krew.... Teraz mam tylko nadzieję że wszystko stanie się szybko... Nie mam już zwyczajnie siły.
reklama
Joannaa24
Fanka BB :)
Przytulam mocno. [emoji853]Niestety dziewiczy, żegnamy się. Wygląda na to że wszystko się rozkręca. Na usg ciąża obumarła. Wracam do domu, na tym etapie wszystko ma się zacząć samo, brzuch boli okropnie i pojawiła się krew.... Teraz mam tylko nadzieję że wszystko stanie się szybko... Nie mam już zwyczajnie siły.
N
Natuś_ka
Gość
Ojej strasznie mi przykro życzę zdrowia i siły żeby przejść ten trudny okresNiestety dziewiczy, żegnamy się. Wygląda na to że wszystko się rozkręca. Na usg ciąża obumarła. Wracam do domu, na tym etapie wszystko ma się zacząć samo, brzuch boli okropnie i pojawiła się krew.... Teraz mam tylko nadzieję że wszystko stanie się szybko... Nie mam już zwyczajnie siły.
Niestety dziewiczy, żegnamy się. Wygląda na to że wszystko się rozkręca. Na usg ciąża obumarła. Wracam do domu, na tym etapie wszystko ma się zacząć samo, brzuch boli okropnie i pojawiła się krew.... Teraz mam tylko nadzieję że wszystko stanie się szybko... Nie mam już zwyczajnie siły.
Przykro mi trzymaj się i bądź silna. Oby wszystko szybko poszło...
mamablondi
Tak mi przykro. Bądź silna...Niestety dziewiczy, żegnamy się. Wygląda na to że wszystko się rozkręca. Na usg ciąża obumarła. Wracam do domu, na tym etapie wszystko ma się zacząć samo, brzuch boli okropnie i pojawiła się krew.... Teraz mam tylko nadzieję że wszystko stanie się szybko... Nie mam już zwyczajnie siły.
marcia331
@ŻonaGraja strasznie mi przykro [emoji17][emoji17] bądź dzielna. Oby szybko się skończyło i bez zabiegu. Masz cudowne maluchy w domu a aniołek będzie się Wami opiekował.
Tulę kochana. Większość z nas przez to przechodziła ( jeszcze się kiedyś uda!Niestety dziewiczy, żegnamy się. Wygląda na to że wszystko się rozkręca. Na usg ciąża obumarła. Wracam do domu, na tym etapie wszystko ma się zacząć samo, brzuch boli okropnie i pojawiła się krew.... Teraz mam tylko nadzieję że wszystko stanie się szybko... Nie mam już zwyczajnie siły.
reklama
porcelana
O kurcze. Tak mi przykro... [emoji19]Niestety dziewiczy, żegnamy się. Wygląda na to że wszystko się rozkręca. Na usg ciąża obumarła. Wracam do domu, na tym etapie wszystko ma się zacząć samo, brzuch boli okropnie i pojawiła się krew.... Teraz mam tylko nadzieję że wszystko stanie się szybko... Nie mam już zwyczajnie siły.
Jeżeli Cię mogę jakoś pocieszyć, to po samoistnym poronienie masz szybciej szansę na kolejną ciąże i jest to na pewno totalnie bezpieczne, nawet jeżeli uda się w pierwszym cyklu. Co do szybkiej ciąży po zabiegu zdania są podzielone.