reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dziewczyny a jak u was wymiary zarodków? U mnie w 8t2d było 1,46 cm i zastanawiam się czy to nie jest za mało. Bicie serca było Ok 150. Jak wasze doświadczenia ?
U mnie 8+4 był zarodek 1,38 cm więc mój dziodzioch chyba najmniejszy, a jak byłam w ciąży ze staraszym synem to wtym samym dniu ciąży miał już 2,20 cm

reklama
Dziewczyny proszę powiedzcie co byście zrobiły bo się zastanawiam. Czy pojechać dziś na szpital czy czekać jutro na wizytę (prywatną więc zapłacić trzeba)?
A masz jeszcze plamienia? Bo jakis powód musisz podać w szpitalu. Daj znać jeśli zdecydujesz się jechać. Trzymaj się!!!

Natalia ja też biorę luteine i chyba nabawilam się jakiejś infekcji [emoji52] swędzi mnie wszystko [emoji52] kurczę mdli mnie dzisiaj i cycki kilka razy delikatnie zakuly to może nie będzie tak źle..

Drogie koleżanki, czy Wy też macie takie mdłości jak ja? Jutro mi wskakuje 8 t.c. a ja od 5 dni od rana do momentu położenia się spać mam takie mdłości, rano wymiotuje. Do tego jeszcze dochodzi zgaga ;( jestem wykończona, poradzcie coś proszę ;(

Dzięki dziewczyny [emoji8]
Heda ja polecam moją gin, będę u niej już prowadzić drugą ciążę Karolina Spychała Śliwińska, co jest wg mnie dużym plusem, to pracuje w dwóch warszawskich szpitalach. Wydaje mi się że przyjmuje tylko prywatnie, ja do niej chodzę w ramach lux med.

Od dłuższego czasu się nie odzywałam, bo jakoś stresowałam się czy wszystko ok, a wizytę mam dopiero 5września. W końcu dziś poszłam do innego gin, bo moja na urlopie i ufff wszystko ok, jest serduszko 8t3d :-)
Link do: lek. Mateusz Zborowski - Przeczytaj opinie i umów wizytę Tylko on, super lekarz. Przyjmuje na Pradze Południe. Do niego aż chce się chodzić. Widać, że ta praca to jego pasja, do tego zajmuje się trudnymi ciążami, zawsze wszystko opowiada ze szczegółami, pisze, pokazuje zdjęcia. Przesympatyczny. No dla mnie ideał ginekolog [emoji14]

Z jakiej dzielnicy jesteś?

Jadę... Ogarnęłam się po pracy i jadę... Niech się dzieje wola nieba. Psychicznie już dłużej nie dam rady.

PS. Znów plamię, na różowo, trochę wodniście jakby...I bardzo mnie boli brzuch... Okropnie...

reklama
Do góry