Cześć jestem tu nowa leżę w szpitalu dla zajęcia czas szukałam forum na którym mogąbym z kimś porozmawiać. W zeszłym tygodniu w środę rano zrobiłam test ciążowy i o dziwo zobaczyłam piękne 2 kreseczki. W piątek wizyta u mojej Pani Doktor i jest pęcherzyk a w poniedziałek rano plamienie i ból brzucha jak na @ teraz jest lepiej mniej boli luteine pod język i leżeć. Lekarz powiedział że tak długo jak nie zobaczą serduszka.. Dodam że w zeszłym roku w kwietniu poronilam w 9 tygodniu bardzo chce żeby teraz było dobrze chce być mamą...
reklama
Stokrotka112
Początkująca w BB
Czy to normalne jaCzy klucie z boku brzucha jest normalne?
Ja termin mam na 22 kwietniaDuzo nas bedzie na koncowce [emoji4]
Ja mam termin wedlug apki na 24/04
Cześć jestem tu nowa leżę w szpitalu dla zajęcia czas szukałam forum na którym mogąbym z kimś porozmawiać. W zeszłym tygodniu w środę rano zrobiłam test ciążowy i o dziwo zobaczyłam piękne 2 kreseczki. W piątek wizyta u mojej Pani Doktor i jest pęcherzyk a w poniedziałek rano plamienie i ból brzucha jak na @ teraz jest lepiej mniej boli luteine pod język i leżeć. Lekarz powiedział że tak długo jak nie zobaczą serduszka.. Dodam że w zeszłym roku w kwietniu poronilam w 9 tygodniu bardzo chce żeby teraz było dobrze chce być mamą...
Wytrzymasz ten strach i wszystko bedzie dobrze. Ja trzymam za Was kciuki. Odpoczywaj, jesli mozna tak o szpitalu powiedziec
@ŻonaGraja przykro mi Może jeszcze nie wszystko stracone?
Witaj w klubie. Mąż w domu, więc od wczoraj tylko leżę i jem. Nie mam na nic siły i latam ciągle do kibelka, ale bezskutecznie Jeszcze mam dzisiaj usg na drugim końcu miasta, będę z godzinę jechać i nie wiem jak dam radę... Mąż w czwartek wyjeżdża daleko i nie będzie go do soboty, chyba wykituję... A w pracy powiesz, że wtedy nie byłaś jeszcze pewna i tyle.Dziewczyny..... Dzis zostałam 2 dzień w domu bo mnie tak mdlilo. Idę do rodzinnej po l4 na te dwa dni. W pracy powiedziałam że jelitowkaalbo zatrucie i wiecie co.. Dzwoni do mnie szefowa pyta o samopoczucie kiedy wrócę itp i wywalila pytanie #a. Może to ciaza? # ja już stres... Mówię nie wiem chyba nie... A ona śmiech że żarty zartami ... I jak ją teraz wybrne z tej sytuacji? .. Omg. Chcialam dopiero powiedzieć po wizycie jak Lekarz zobaczy zarodek i powie, że jest wszystko ok..
A synek chodzi już?Mi wyszło wczoraj odwarstwienie jaja płodowego i to chyba to samo co Ty miałaś tylko nie tak mocne. Trochę się boję, bo przy moim roczniaku ciężko poleżeć... Poza tym muszę go nosić po schodach i nie wiem co to będzie...
Katika
Fanka BB :)
Ja dziś skończyłam 5 tydzień. Nie robiłam w ogole bety. A do lekarza wybieram się dopiero za tydzień jak skończę 6 tydzień. A na usg umówiłam się na skończony 8 tydzień. Nie chce wcześniej usg. W poprzedniej ciazy jak poszłam na usg w 7 tyg to serce bardzo wolno biło. Lekarz tylko nastraszył a w 8 tyg. Serce biło jak dzwon. Wiec teraz nie chce się tak stresować. A objawów ciazy u mnie brak. Żadnych mdłości tylko się cieszyć ciekawe jak dlugo...
To ubezpieczenie to 2 różne. Jedno to pakiet medyczny ( pewni z PZU) bo oni umawiaja lekarzy w ciągu 5 dni. A kasa za urodzenie to będzie pewnie ubezpieczenie grupowe na życie nnw. To są 2 różne rzeczy.To ja pewnie mam co innego, za urodzenie dziecka dostaję kasę i za pobyt w szpitalu (ale nie przy porodzie).
Fajny, niefajny, większość nie ma usg w gabinecie i o to chodzi.
Jak byłam chuda tak jestem
To już inna sprawa, chyba wtedy przysługuje więcej.
Trzymam kciuki, aby było wszystko dobrze!
Moja przyjaciółka też miała krwiaka, tylko nie mogła leżeć, miała prawie 2 latkę w domu.
marcia331
Kurczę strasznie mi przykro [emoji17][emoji17] rzeczywiscie niewielki przyrost przez tyle dni. W poniedzialek masz kontrole? Ja też bym chciała zrobić bete ale nie mam nawet jak podjechać. Zresztą w piątek już wizyta więc wszystko się okaże więc teraz to już bez sensu robić.Ech... Chyba wszystko jasne. Beta zdecydowanie za niska. Tylko 2600...a niemal tydzień temu była 1700.. Także czekamy... Choć wiemy już na co.
Witaj. Trzymam mocno kciuki żeby serduszko szybko się pojawiło.Cześć jestem tu nowa leżę w szpitalu dla zajęcia czas szukałam forum na którym mogąbym z kimś porozmawiać. W zeszłym tygodniu w środę rano zrobiłam test ciążowy i o dziwo zobaczyłam piękne 2 kreseczki. W piątek wizyta u mojej Pani Doktor i jest pęcherzyk a w poniedziałek rano plamienie i ból brzucha jak na @ teraz jest lepiej mniej boli luteine pod język i leżeć. Lekarz powiedział że tak długo jak nie zobaczą serduszka.. Dodam że w zeszłym roku w kwietniu poronilam w 9 tygodniu bardzo chce żeby teraz było dobrze chce być mamą...
reklama
patuśka
Przykro mi bardzo ściskam.Ech... Chyba wszystko jasne. Beta zdecydowanie za niska. Tylko 2600...a niemal tydzień temu była 1700.. Także czekamy... Choć wiemy już na co.