reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Bliźniakowa mania! Na szczęście niedługo wszystko się wyjaśni po pierwszym usg. Ewentualnie po drugim. [emoji38]
Co do mdłości... Delikatne mam non stop, czasem tylko mocniejsze np teraz... A jem wszystko co znajdę. [emoji3]

reklama
Właśnie przyszły wyniki beta 23 016 w 5tyg +6 więc chyba całkiem ładna, w sobotę powtórzenie:)
Beta super :) Od 10 000 podobno już widoczny jest zarodek na usg, ale przy tak wysokich wartościach powtarzanie już chyba nie ma sensu, bo nie przyrasta już tak jak na początku ciąży.

dzięki za wsparcie. Dzieci to skarb , ale mam już nastolatka i wchodząco w ten wiek wiem że małe dziecko mały kłopot a duże dziecko to są problemy, dzisiaj wychować dzieci jest bardzo trudno

Jeszcze tego nie wiem bo moj ma niecale dwa latka, ale pomysl ile kobiet jest, ktore oddaly by wszystko zeby byc w ciazy, sama byla taka kobieta jeszcze niedawno.

Bliźniakowa mania! Na szczęście niedługo wszystko się wyjaśni po pierwszym usg. Ewentualnie po drugim. [emoji38]

Co do mdłości... Delikatne mam non stop, czasem tylko mocniejsze np teraz... A jem wszystko co znajdę. [emoji3]
mięta nie jest wbrew pozorom dobra. Imbir i wąchanie natki pietruszki.
Hihi mojej koleżanki znajoma na pierwszym usg miała jedno, na drugim dwa a na trzecim trojaczki :D
A moja sąsiadka miała bliźniaki, poszła do innego lekarza, bo jej nie było, a on "z dzieckiem wszystko ok". Nie zauważył drugiego :p

dzięki, ale rodzina to chyba zawału dostanie, miałam tak wszystko poplanowane atu taka niespodzianka....
U mnie to samo, dlatego nikomu jeszcze nie mówię, bo znacznie się jojczenie.

Moja przyjaciółka ma dzisiaj genetyczne. A ona ma sporo problemów w ciążach. Oby było wszystko ok.

Jeszcze tego nie wiem bo moj ma niecale dwa latka, ale pomysl ile kobiet jest, ktore oddaly by wszystko zeby byc w ciazy, sama byla taka kobieta jeszcze niedawno.
Masz rację
Ja bardzo kocham dzieci i też będę kochać . Muszę tylko zmienić tok myślenia ...Boje się że będzie chore , wiele mam obaw, firmę mam co z nią teraz . Ale dziecko teraz najważniejsze trzeba tak na to patrzeć.

reklama
Do góry