reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Hej! Hej!
6+6 według Hi Mommy. Według wielu z was 6+5, więc jak kto woli. Jeden dzień nie robi różnicy.
Idziemy na równi
;)

Nas tez czeka zmiana samochodu. Co prawda bedzie to nasze 2 dziecko ale nasze obecne auto nie pomiesci wozka w bagazniku;p
no i po corce tez juz nic nie mam.. jednak zaraz skonczy 9 lat wiec ja dorabiam sie wwszystkiego od nowa. jestem ciekawa jakie wozki teraz sa poelecane wygodne. Trzeba wbic sie od nowa w to wszystko.
My mamy służbowy i nie bardzo chciałabym zmieniać, bo utrzymanie auta to spory wydatek. Podobno 3 foteliki z tyły zmieszczą się prawie w każdym. Zobaczymy.

Beta 103 [emoji4]
Gratuluję!!! :)

Mnie póki co zajmuje "wyprawka" dla starszaka. Szukam mu mebli, bo niedługo wykonczymy mu pokój. Pytanie; ile miały wasze dzieci jak przestały spać w łóżeczku ze szczebelkami?
Jakoś ponad rok jak go do turystycznego przesnieśliśmy, bo się strasznie obijał. Na 2 lata miał już zwykłe. A Córka jeszcze nie chce iść na swoje :p

Znam jedną dziewczynę co ma bliźniaki razy dwa rok po roku :D Zawsze marzyłam o bliźniakach, bo ja mam w ogóle obsesje na punkcie nie za dużej różnicy między dziećmi :p Tylko ta ewentualna cesarka mnie przeraża. Ale wiadomo to nie my decydujemy czy jedno czy troje :)

Moja sąsiadka miała termin na 12 sierpnia i Córka się jej nie śpieszy na świat.

U mnie też same ciążę wokół. Szwagierka, przyjaciółka itd. Haha. Teściowa pewnie dostanie zawału, że dwoje wnuków w jednym roku :p

reklama
Do góry