reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Spokojnie w porę usiadłam i nic poważnego się nie stało. [emoji4] ale fakt przyjemne to nie było, aż mi się niedobrze zrobiło.
Chciałabym już być po 1 wizycie, bo w sumie to chyba jestem najdalej z Nas wszystkich, a jeszcze nic nie wiem. [emoji53] A jeszcze ostatnio mam schizę, że to bliźniaki...

Spokojnie w porę usiadłam i nic poważnego się nie stało. [emoji4] ale fakt przyjemne to nie było, aż mi się niedobrze zrobiło.
Chciałabym już być po 1 wizycie, bo w sumie to chyba jestem najdalej z Nas wszystkich, a jeszcze nic nie wiem. [emoji53] A jeszcze ostatnio mam schizę, że to bliźniaki...
Kiedy masz wizytę? W następnym tygodniu? Chociaż będzie pięknie widać wszystko!! I się nie będziesz zamartwiać gdzie to serduszko.

Ja miałam betę w 4+4 czy tam 4+5 (już nie pamietam) 1957 i się tak cieszyłam, że taka duża, a ja się czuję super! A za kilka dni się zaczęło :rofl:.

Uważaj na siebie, bo jest szansa, że będzie się to powtarzać, szczególnie w takie upały.
Ja też pierwszą wizytę mam dopiero 22.08, będę wtedy 6+5tc, więc też późno w porównaniu do reszty dziewczyn, bety nie robiłam i z jednej strony chciałabym mieć to za sobą już, a z drugiej oprócz większych cycków nic mi nie jest, więc może jak poczekam to coś się zacznie i będę miała co mówić na wizycie :D

Bliźniaki są fajnie. Skąd takie obawy u Ciebie... masz predyspozycje genetyczne?

reklama
Czesc dziewczyny dzisiaj 7 tydzien sie zaczal. W 5 bylam u lekarza, nastraszyla pustym jajem. Czekam jak na szpilkach do nastepnej wizyty :( pozdrawiam wszystkie ktore wymiotuja od rana do nocy blee :D

Do góry