reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Czesc dziewczyny dzisiaj 7 tydzien sie zaczal. W 5 bylam u lekarza, nastraszyla pustym jajem. Czekam jak na szpilkach do nastepnej wizyty :( pozdrawiam wszystkie ktore wymiotuja od rana do nocy blee :D
Podobno wymioty kilka razy dziennie są w normie, a jak więcej to trzeba się zgłosić do lekarza, ale mogę się mylić, nigdy nie wymiotowałam. A ty ile razy dziennie wymiotujesz?
W 5 tygodniu nie zawsze widać zarodek, różnie bywa.
dokladnie. nic sie nie liczy tylko zdrowie fasolki.
Moja corka juz by chciala czuc ruchy dzidziusia hehe doczekac sie nie moze.
troszke zaluje ze taka duza roznica ale nie czulam sie wczesniej gotowa.
Ja dzieciom jeszcze nie mówię, bo ciężko będzie im wytłumaczyć, starsza zrozumie, ale młodsza będzie codziennie dopytywać kiedy i kiedy, bo nie zrozumie wszystkiego.

Cześć dziewczyny :)

W tej ciąży postanowiłam się ujawnić , a nie być tylko cichym obserwatorem ;)

Dzisiaj jestem w 5+4 dni, wczoraj miałam robione usg był pęcherzyki 21mm i echo zarodka , że względu na bóle brzucha , pleców i płomienie mam zalecony duphaston i no spe. Następna wizyta 5 września już u mojej lekarki mam nadzieję, że wszystko ładnie się rozwinie :) gratuluję wszystkim przyszlym mamusiom :)

Siknelam jeszcze przed chwila [emoji4]
IMG_3357.JPG

Załączniki

• IMG_3357.JPG
    IMG_3357.JPG
    213 KB · Wyświetleń: 255
Cześć dziewczyny :)

W tej ciąży postanowiłam się ujawnić , a nie być tylko cichym obserwatorem ;)

Dzisiaj jestem w 5+4 dni, wczoraj miałam robione usg był pęcherzyki 21mm i echo zarodka , że względu na bóle brzucha , pleców i płomienie mam zalecony duphaston i no spe. Następna wizyta 5 września już u mojej lekarki mam nadzieję, że wszystko ładnie się rozwinie :) gratuluję wszystkim przyszlym mamusiom :)
Witaj, miło że się ujawniłaś. Życzę spokojnej ciąży.

Siknelam jeszcze przed chwila [emoji4]Zobacz załącznik 888099
Piękne krechy! Długie masz cykle?
Myślę, że to jak czerwone są kreski często zależy od długości cyklu. Ja mam 23 dniowe i nawet w dzień @ mam blade.

reklama
Do góry