piękne tłuste krechy.
mnie korci jeszcze kupic testy i obserwowac jak ciemnieja;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piękne tłuste krechy.
piękne tłuste krechy.
mnie korci jeszcze kupic testy i obserwowac jak ciemnieja;p
moje sa bledsze a robilam tez je na 2 dni przed spodziewana @ ale nie robiłam ich z porannego moczu.I to dwa dni przed spodziewana @! [emoji4]
moje sa bledsze a robilam tez je na 2 dni przed spodziewana @ ale nie robiłam ich z porannego moczu.
moze jutro machne jakis z porannego;p
No to masz chyba kosmicznie wysoką betę. Nie myślałaś by zrobić co 48 godz i zobaczyć przyrost.I to dwa dni przed spodziewana @! [emoji4]
ja robiłam dwa te z DOZ ale jak to testy ktore pokazuja kreski jestem z lekkim zapasem bo juz mialam cienie a ciazy nie bylo. dlatego zdecydoalam sie na ten clearblue i w ten juz bardziej wierzę.Moje tez nie sa z porannego. Zrobilam test poznym wieczorem [emoji4]
Ale to chyba kwestia testu. Z pierwszym synkiem tez mialam bladziochy, nawet po terminie (polskie testy) a tu, prawdziwe, wyrazne [emoji4]
dokladnie. nic sie nie liczy tylko zdrowie fasolki.Maliina podwojne szczescie , najwazniejsze, zeby bylo/byly zdrowe [emoji4]