reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

oj w pierwszej ciazy z corcia mialam mdlosci chyba do 23 tyg ciazy. cala ciaze spadalamz wagi. do tego mialam okropnie wybiorcze smaki. znienawidzilam spaghetti i zielony lenor do plukania tkanin;p nie nawidze ich do dzis.
ale brzuch mnie pobolewa dzis mam nadzieje ze to nie wrozy niczego zlego.
Brzuch boli, bo brzuchol rośnie.
Jejku do 23 tygodnia??? Masakra.

reklama
Cześć dziewczyny. Kilka dni temu czułam się świetnie, ale zaczyna być kiepsko. Zmęczona jestem i nie mogę skupić się na pracy. I te nudności. Strach pomyśleć co.będzie dalej.

Brzuch boli, bo brzuchol rośnie.
Jejku do 23 tygodnia??? Masakra.
tak szybko hehe? z corka nie wiedzialam ze jestem w ciazy do 8+3 wtedy usg mialam bo wiedzialam ze nie mam @, wymioty i temp powyej 37 calymi dniami. tylko spalam i spalam ale nie bolal mnie brzuch jak teraz. jakie te ciaze potrafia byc rozne.

Niesmialo pytam czy moge dolaczyc? [emoji4]

Dziś zobaczyłam na teście dwie piekne kreski [emoji4] To moja druga ciaza, mam synka, ma prawie dwa latka, mieszkamy 40 km od Zurich. Termin szacowany pod koniec kwietnia [emoji4]
Witaj, witaj tu u nas na razie cisza. Ale za chwilę dziewczyny pójdą na l4 to się rozkręci[emoji12]

Ja będę zaglądać tak z doskoku, jestem straszną panikarą, bardzo się stresuję i boję o zdrowie maluszka, dlatego też muszę sobie dawkować internet [emoji4]

Przeczuwałam, że jestem w ciąży od kilku dni, mam identyczne objawy, jak z żuczkiem [emoji4]

reklama
Witam:)
Od dziś jestem szczesliwa posiadaczka pozytywnego testu ciazowego.
To niesamowite ze drugi raz pod moim sercem rosnie nowe zycie.
Test pierwszy robilam 8dpo i był cien cienia, dzisiejsze testy rozwialy watpliwosci. pojechalam na bete i wyniki jutro. po drodze skusilam sie na ten test clearblue i on rowniez potwierdzil mi ciaze.
Gratulacje :)

Do góry