To poniedziałek pełen mdłości . Marzę o wrześniu i o ulewach.Cos tu dzisiaj cicho, czyżby pracowity poniedziałek
reklama
mamablondi
Fanka BB :)
U nas dzisiaj przedostatni dzień wczasów. Dalej mega mdłości, przy myciu zębów mnie ciągnie na wymioty. Dzisiaj rzygu rzygu.
Ja sie nie dziwie, ze niektore potrzebuja uwierzyć bardziej w ciążę.
Ja sie nie dziwie, ze niektore potrzebuja uwierzyć bardziej w ciążę.
Heda
Może jak ktoś się długo starał i bardzo chciał dzidzie to trudno mu uwierzyć że się udało albo wpadka i ten test ciągle pozytywny.Gratuluję!!! Życzę spokojnej ciąży bez mdłości (okropność).
Babeczki wiecie co, czasami mnie dziwi, trochę bawi (Tak POZYTYWNIE, bo nikogo nie mogłabym wyśmiewać! To są poważne sprawy.) ile niektóre z was potrzebują zapewnień o ciąży, ile testów muszą zrobić, aby uwierzyć, że pod serduchem zamieszkał maleńki cud do kochania . Ale co się dziwić, można doznać szoku po zobaczeniu dwóch kresek, ooo tak!!
A tak swoją drogą długo się staraliście o te 2 kreski na teście. Ja jakoś miesiąc temu zaczęłam o tym myśleć że fajnie by było jeszcze jedno jak panny zaczną chodzić i bardziej nastawiałam się na zimę ale wyszło szybciej.
gratuluję! Ile ma starsze?Witam
Od dziś jestem szczesliwa posiadaczka pozytywnego testu ciazowego.
To niesamowite ze drugi raz pod moim sercem rosnie nowe zycie.
Test pierwszy robilam 8dpo i był cien cienia, dzisiejsze testy rozwialy watpliwosci. pojechalam na bete i wyniki jutro. po drodze skusilam sie na ten test clearblue i on rowniez potwierdzil mi ciaze.
Heda
Biedna ty... na mnie dobrze działają napoje gazowane przy mdłościach. Ale ja nigdy nie miałam takich mega.U mnie szybko. 1 w 1cs, 2 w 2cs, 3 w 1cs.
U mnie tragedia. Już szkoda przynudzać tu na forum. Mdli mnie na potęgę.
Ja w pierwszym cyklu w każdą ciążę zaszłam, może rzeczywiście to zależy od długości starań. Wiem, że jestem szczęściarą.Może jak ktoś się długo starał i bardzo chciał dzidzie to trudno mu uwierzyć że się udało albo wpadka i ten test ciągle pozytywny.
A tak swoją drogą długo się staraliście o te 2 kreski na teście. Ja jakoś miesiąc temu zaczęłam o tym myśleć że fajnie by było jeszcze jedno jak panny zaczną chodzić i bardziej nastawiałam się na zimę ale wyszło szybciej.
Ale jesz coś? Na mnie działa jak coś jem, muszę jeść bardzo często i nie mogę pozwolić sobie, żebym była głodna.U mnie szybko. 1 w 1cs, 2 w 2cs, 3 w 1cs.
U mnie tragedia. Już szkoda przynudzać tu na forum. Mdli mnie na potęgę.
N
Natuś_ka
Gość
Nam sie udało w 1cs, 2 miesiące bez tabletek anty a w trzecim po okresie było ' to co robimy tego dzidziusia?' no i półtora tygodnia później dwie kreseczkiMoże jak ktoś się długo starał i bardzo chciał dzidzie to trudno mu uwierzyć że się udało albo wpadka i ten test ciągle pozytywny.
reklama
oj w pierwszej ciazy z corcia mialam mdlosci chyba do 23 tyg ciazy. cala ciaze spadalamz wagi. do tego mialam okropnie wybiorcze smaki. znienawidzilam spaghetti i zielony lenor do plukania tkanin;p nie nawidze ich do dzis.Gratuluję!!! Życzę spokojnej ciąży bez mdłości (okropność).
Babeczki wiecie co, czasami mnie dziwi, trochę bawi (Tak POZYTYWNIE, bo nikogo nie mogłabym wyśmiewać! To są poważne sprawy.) ile niektóre z was potrzebują zapewnień o ciąży, ile testów muszą zrobić, aby uwierzyć, że pod serduchem zamieszkał maleńki cud do kochania . Ale co się dziwić, można doznać szoku po zobaczeniu dwóch kresek, ooo tak!!
ale brzuch mnie pobolewa dzis mam nadzieje ze to nie wrozy niczego zlego.
Córcia w grudniu skonczy 9 lat.gratuluję! Ile ma starsze?