Heda
Fanka BB :)
Będę zawiedziona... [emoji53] [emoji52]Hahahah, bardzo kusząca propozycja, ale chyba jednak nie skorzystam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę zawiedziona... [emoji53] [emoji52]Hahahah, bardzo kusząca propozycja, ale chyba jednak nie skorzystam
Dzień dobry ja z chęcią pomoge ale musialabys mi księżniczki podpisać która jest która zawsze sie zastanawialam jak to jest ze mama potrafi rozróżnić swoje dzieci mimo ze są identyczneSkoro tak czy siak nie śpisz to wpadnij ogarniesz moje dzieci to ja spać będę do 13[emoji12] [emoji12]
Podobno im kobieta starsza tym ma większą szansę na bliźniaki. A jak ty już jedne masz to w ogóle twoja szansa rośnie.Dzień doberek śpiochy[emoji4]
Ja już od godziny nie śpię zmieniłam pieluchy i szwedam się po forum....
Wierzycie w "znaki na niebie i ziemi" wczoraj wyjmowałam talerze że zmywary i jeden pękł sam z siebie praktycznie na 2 równe części... I w mojej głowie od razu myśl że znowu bliźniaki będą [emoji23][emoji16]... wiem wiem... takie schizy... Bo szansa większa na6 w lotka niż kolejną parę bliźniąt aczkolwiek nigdy nic nie wiadomo. W ostatniej ciąży od początku wiedzialam-czułam że będą 2 dziewczynki. A teraz mój wewnętrzny głos mówi niespodzianka...
Ja miałam taki piąty tydzień, mdłości, brak energii. Teraz mi trochę przeszło, nie jest idealnie, ale jest lepiej. Chce mi się szybko spać i wczoraj wieczorem złapałam drzemkę, co mi się nie zdarza poza ciążą. Chcę żeby to wszystko minęło szybko, bo chcę się czuć normalnie.@delicious 24 na dobę z różnym nasileniem... jestem zmęczona. Jeszcze trzeba tę moją energiczną dwójkę ogarnąć...
Moje też ładnie śpią. Syn zaczął przesypiać noce jak miał 2 miesiące, Córka jak 9. I na szczęście idą spać 19-20 i mamy wieczory dla siebie.
Też chce spać do 9Podobno im kobieta starsza tym ma większą szansę na bliźniaki. A jak ty już jedne masz to w ogóle twoja szansa rośnie.
Ja wstałam o 9. Jakiś cud! Rzadko mi się to zdarza.
GratulujeWitam
Od dziś jestem szczesliwa posiadaczka pozytywnego testu ciazowego.
To niesamowite ze drugi raz pod moim sercem rosnie nowe zycie.
Test pierwszy robilam 8dpo i był cien cienia, dzisiejsze testy rozwialy watpliwosci. pojechalam na bete i wyniki jutro. po drodze skusilam sie na ten test clearblue i on rowniez potwierdzil mi ciaze.
Gratulacje [emoji3]Witam
Test pierwszy robilam 8dpo i był cien cienia, dzisiejsze testy rozwialy watpliwosci. pojechalam na bete i wyniki jutro. po drodze skusilam sie na ten test clearblue i on rowniez potwierdzil mi ciaze.
Gratuluję!!! Życzę spokojnej ciąży bez mdłości (okropność).Witam