Heda
Fanka BB :)
28 czasem 27A przypomnisz jak długie masz cykle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
28 czasem 27A przypomnisz jak długie masz cykle?
O no to faktycznie szybko 5 dni przed.28 czasem 27
Ja też pierwszy raz wizytuje dopiero za 2 tyg i to już będzie 9tc!
No to tydzień po mnie. Ale nie martw się pojawią się kolejne mamy, które będą wizytować razem z Tobą. [emoji4]Ja mam jeszcze później bo 27!
Ja tez 17 ja przez swoją ciekawość wydam 120zl, wiec jak na polskie realia, to tez niemalo. Wizyte z nfz mialabym ohoho pozniej, więc ide zobaczyc, czy jest wszystko dobrze. Bede w 7+1Ja mam wizytę na 17stego ale i tak nic mi to nie daje, bo będę w 6t+5d a USG dopiero w 12 wiec kolejny przeszło miesiąc czekania...
Chciałabym wiedzieć wczesniej czy wszystko ok ale nie wiem czy przez swoja ciekawość warto wydawać 50 euro, czy lepiej jednak zaczekać, bo w sumie co ma być to bedzie
No to tydzień po mnie. Ale nie martw się pojawią się kolejne mamy, które będą wizytować razem z Tobą. [emoji4]
Ja tez 17 ja przez swoją ciekawość wydam 120zl, wiec jak na polskie realia, to tez niemalo. Wizyte z nfz mialabym ohoho pozniej, więc ide zobaczyc, czy jest wszystko dobrze. Bede w 7+1